Γενικά

Με την… πρώτη του πέρασε

Την πρώτη νίκη σε μεγάλη διοργάνωση πέτυχε το Πράσινο Ακρωτήρι με σκορ 2-1 επί της Ανγκόλας, η οποία του έδωσε και το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Είδες τελικά τι σου κάνει μία… πρώτη; Τουλάχιστον στο Πράσινο Ακρωτήρι το έμαθαν απο πρώτο χέρι, καθώς η πρώτη νίκη τους ποτέ σε μεγάλη διοργάνωση συνδυάστηκε και με την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Μάλιστα όχι μόνο νίκησε 2-1 την Αγκόλα, αλλά το έκανε και με ανατροπή στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου.

Και τα τρία τέρματα τα πέτυχε το Πράσινο Ακρωτήρι, καθώς το 1-0 για την Αγκόλα το έκανε με αυτογκόλ ο Νάντο στο 33’. Ο Γκέγκε στο 81’ ισοφάρισε και ο Ενχούκ στο πρώτο λεπτό τον καθυστερήσεων χάρισε στην ομάδα του την ιστορική νίκη- πρόκριση.

Στα… κρύα του λουτρού έμεινε το Μαρόκο, που δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και την πρόκριση απέναντι στην διοργανώτρια Νότιο Αφρική, η οποία μετά την ισοπαλία 2-2 πήρε την πρώτη θέση στον όμιλο.

1ος Όμιλος

1 Νότιος Αφρική 5
2 Πράσινο Ακρωτήρι 5
3 Μαρόκο 3
4 Αγκόλα 1

Επιμέλεια: Άλκης Κακολύρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x