Σε μία καταγγελία-φωτιά προχώρησε ο Πολωνός αμυντικός Γιάτσεκ Μπακ. Ο διεθνής στόπερ αποκάλυψε ότι μία ημέρα πριν τον αγώνα μεταξύ της εθνικής του ομάδας και του Βελγίου δέχθηκε ένα τηλεφώνημα και του προσφέρθηκε το ποσό των 10.000 ευρώ προκειμένου να «κάνει ένα πέναλτι», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.
«Οι Βέλγοι προσπάθησαν να αγοράσουν το ματς», δήλωσε σε εφημερίδα της χώρας του ο Μπακ, ο οποίος όμως δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ποιος του τηλεφώνησε. Πάντως, η είδηση αντιμετωπίστηκε με επιφυλακτικότητα ακόμα και από τους συμπαίκτες του 33χρονου αμυντικού. Μάλιστα, ο τερματοφύλακας των Πολωνών, Γιαν Τομασέφσκι, εξέφρασε την ελπίδα του να υπάρχουν αποδείξεις για τα όσα κατήγγειλε ο Μπακ, καθώς σε αντίθετη περίπτωση υπάρχει κίνδυνος βαριάς τιμωρίας του πρώην παίκτη των Λιόν και Λανς.
Να σημειωθεί πως ο αγώνας Βέλγιο-Πολωνία για την προκριματική φάση του EURO 2008 διεξήχθη χθες το βράδυ με τους Πολωνούς να παίρνουν τη νίκη με 1-0 χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Ράντοσλαβ Μάτουσιακ.
Επιμέλεια: Αποστόλης Κοτρότσος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






