Γενικά

Σκολάρι: «Με πονάει ακόμα η Αγγλία»

Οδυνηρή χαρακτήρισε την απόφασή του να απορρίψει την πρόταση να αναλάβει την εθνική ομάδα της Αγγλίας, ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι.

Ο τεχνικός της Βραζιλίας ρωτήθηκε, ενόψει του φιλικού αγώνα μεταξύ της «σελεσάο» και των «τριών λιονταριών», σχετικά με την πρόταση που του είχε γίνει το 2006 προκειμένου να διαδεχτεί τον Σβεν Γκόραν Έρικσον.

Ο Σκολάρι τόνισε πως είναι μια απόφαση που τον στεναχωρεί ακόμα, καθώς παρά την επιθυμία του να αναλάβει, δεσμευόταν με συμβόλαιο με την εθνική Πορτογαλίας:

«Φυσικά και πονάει, πολύ μάλιστα γιατί ήθελα πολύ να προπονήσω την εθνική Αγγλίας. Ποιος δε θά ΄θελε; Αλλά δεν μπορούσα να σπάσω το συμβόλαιό μου με την Πορτογαλία».


Ο Σκολάρι κλήθηκε να σχολιάσει και την εμπειρία του ως προπονητής της Τσέλσι το 2008, όταν τον προσέλαβε και τον… καθάρισε μέσα σε έξι μήνες ο Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Ο Βραζιλιάνος προπονητής απέφυγε να αναφερθεί στον Ρώσο μεγιστάνα, λέγοντας απλά πως: «Πέρασα υπέροχα στο Λονδίνο, το λάτρεψα».

Eπιμέλεια: Δήμητρα Κυριακίδου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x