Η Μπουρκίνα Φάσο πανηγυρίζει την πρόκρισή της στον τελικό του Κόπα Άφρικα, όμως το ιστορικό αυτό γεγονός κινδυνεύει να επισκιαστεί από τα διαιτητικά λάθη του Σλιμ Τζίντι.
Ο ρέφερι του αγώνα πήρε μια σειρά λανθασμένων αποφάσεων με κορυφαία όλων εκείνη του 117ου λεπτού. Σε καθαρή ανατροπή του Πιτρόιπα στην περιοχή, αντί για πέναλτι υπέρ της Γκάνας, απέβαλε τον ποδοσφαιριστή για θέατρο. Λεπτομέρεια, το ματς ήταν ισόπαλο και στη συνέχεια οδηγήθηκε στα πέναλτι όπου η Μπουρκίνα Φάσο επικράτησε 3-2.
Η Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Αφρικής αποφάσισε να τιμωρήσει τον διαιτητή, αποβάλλοντάς τον από τη –μικρή έστω- συνέχεια της διοργάνωσης, ενώ την Παρασκευή θα υπάρξει νέα συνεδρίαση στην οποία θα αποφασιστεί και η τύχη του διαιτητή μετά το τέλος του Κόπα Άφρικα.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






