Οι δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς έχουν γράψει… ιστορία. Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι για ακόμα μία φορά απέδειξε πως το… έχει με τα λόγια, σχολιάζοντας το στιλ των μαλλιών του Μάριο Μπαλοτέλι σε εκπομπή στην οποία ήταν καλεσμένος.
Ο πρόεδρος της Μίλαν δεν δίστασε, λοιπόν, να αποκαλύψει πως ζηλεύει το μαλλί του νεαρού επιθετικού. «Τον ζηλεύω για το… τσουλούφι του. Μου αρέσει πολύ», είπε χαρακτηριστικά.
Στην ερώτηση που ακολούθησε, όμως, ο Μπερλουσκόνι έδειξε πως ξέρει να αυτοσαρκάζεται. «Είστε διατεθειμένος να κουρευτείτε με τον ίδιο τρόπο, αν η Μίλαν κατακτήσει το πρωτάθλημα;» ρώτησε ο παρουσιαστής της εκπομπής, για να πάρει την αποστομωτική απάντηση του πρώην πρωθυπουργού. «Θα το ήθελα πολύ, αλλά, δυστυχώς, μου λείπει η… πρώτη ύλη», απάντησε γελώντας ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
Κώστας Κουκάρας
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






