Με τη ζωή του «πλήρωσε» την αγάπη του για την Σαν Χοσέ ο Κέβιν Ντάγκλας Μπελτράν Εσπάδα. Ο 14χρονος φίλαθλος δέχθηκε φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Κορίνθιανς (1-1) για το Κόπα Λιμπερταδόρες και πέθανε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, αφού το αντικείμενο είχε διαπεράσει το μάτι του. «Ο εγκεφαλικός ιστός καταστράφηκε εντελώς, αφού η φωτοβολίδα διείσδυσε στην κρανιακή κοιλότητα. Ο θάνατος ήταν ακαριαίος» δήλωσε ο γιατρός, Χοσέ Μαρία Βάργκας.
Όπως αναφέρουν τα τοπικά δημοσιεύματα, η φωτοβολίδα πετάχτηκε από τους οπαδούς των φιλοξενούμενων, λίγο μετά το γκολ που πέτυχε και με το οποίο προηγήθηκε η ομάδα τους. Πάντως, παρά το τραγικό συμβάν, ο αγώνας δεν διεκόπη.
Σύμφωνα με το «Fox Sports» πέντε οπαδοί της Κορίνθιανς συνελήφθησαν από την αστυνομία της Βολιβίας, ενώ ο μεγάλος όγκος παρέμεινε για αρκετή ώρα μετά τη λήξη στις εξέδρες, προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια με τους οπαδούς της Σαν Χοσέ στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.
Τάσος Νικολόπουλος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






