Τον περασμένο Δεκέμβριο τιμωρήθηκαν με εξάμηνο αποκλεισμό από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα, καθώς το Δικαστήριο τους έκρινε ένοχους για συμμετοχή τους σε στημένα παιχνίδια. Ένα μήνα αργότερα, ο Πάολο Καναβάρο και ο Τζανλούκα Γκράβα κέρδιζαν την έφεση την οποία είχαν ασκήσει κατά της πρωτόδικης απόφασης και, αφού δήλωσαν δικαιωμένοι, τόνισαν πως πρόθεσή τους είναι να ασκήσουν αγωγή για να αποζημιωθούν ηθικά και υλικά.
Δύο μήνες μετά, οι δύο ποδοσφαιριστές της Νάπολι, καταθέτοντας αγωγή κατά της Ολυμπιακής Επιτροπής και κατά της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ιταλίας, έδειξαν πως σκοπεύουν να… τραβήξουν την υπόθεση μέχρι τέλους.
Οι δικηγόροι των δύο παικτών τονίζουν πως, με την αγωγή αυτή, οι πελάτες τους ζητούν να αποζημιωθούν υλικά για τον ένα μήνα που έλειψαν από την αγωνιστική δράση, αξιώνοντας ένα… μηνιάτικο έκαστος.
Σύμφωνα με υπολογισμούς, το συνολικό ποσό που περιμένουν να τους επιδικαστεί αγγίζει τις 250 χιλ. ευρώ.
Οι αντίδικοι του Καναβάρο και του Γκράβα, οι δύο Ομοσπονδίες δηλαδή, έχουν προθεσμία 10 ημερών για να αποφασίσουν τις κινήσεις τους.
Κώστας Κουκάρας
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






