Το όνομα του Άλμπερτ Λούκε αναμένεται να ακουστεί αρκετές φορές στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Ισπανός επιθετικός της Νιούκαστλ έχει εκφράσει την επιθυμία του να φύγει από την Αγγλία και ήδη πολλοί ισπανικοί σύλλογοι έχουν κινηθεί για την απόκτησή του. Μάλιστα, η «Μάρκα» αποκαλύπτει σήμερα πως η Βιγιαρεάλ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον 28χρονο άσο.
Η διοίκηση του «κίτρινου υποβρυχίου» έχει προτείνει τετραετές συμβόλαιο στον Λούκε με ετήσιες απολαβές που θα κυμαίνονται περίπου στο 1.5 εκ. ευρώ. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής βλέπει με πολύ καλό μάτι την πιθανότητα μετακίνησής του στη Βιγιαρεάλ, ωστόσο το πρόβλημα είναι οι απαιτήσεις της Νιούκαστλ, που είχε δαπανήσει 14 εκ. ευρώ για να φέρει τον Λούκε από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.
Πάντως, το δεδομένο είναι πως η Βιγιαρεάλ θα επιμείνει για την απόκτηση του Λούκε, καθώς μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Νιχάτ (υπέστη ρήξη χιαστών), οι επιθετικές λύσεις για την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι έχουν περιοριστεί.
Επιμέλεια: Αποστόλης Κοτρότσος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






