Την απόφαση να παραχωρήσει τον Φραντσέσκο Ταβάνο δανεικό στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο πήρε η διοίκηση της Βαλένθια. Ο 27χρονος Ιταλός επιθετικός, που το καλοκαίρι αποκτήθηκε από την Έμπολι, δεν έχει καταφέρει να προσφέρει τα αναμενόμενα στις «νυχτερίδες» και θα παραχωρηθεί με το καθεστώς της συνιδιοκτησίας.
«Υπάρχουν τουλάχιστον πέντε ισπανικές ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Ταβάνο, αλλά δεν μπορώ να πω ονόματα. Τον Ιανουάριο θα αξιολογήσουμε τις προτάσεις που θα έχουμε στα χέρια μας», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Βαλένθια, Αμεντέο Καρμπόνι.
Ο πρώην άσος της Έμπολι φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο των Μίλαν, Τορίνο, Νάπολι και Ίντερ από την Ιταλία, καθώς επίσης και των Νιούκαστλ, Λίβερπουλ και Τότεναμ από την Αγγλία.
Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






