Γενικά

Αντσελότι: «Ήμασταν άθλιοι»

Απογοητευμένος από την κάκιστη εικόνα της ομάδας του και την εντός έδρας ήττα με 2-0 από τη Λιλ παρουσιάστηκε ο προπονητής της Μίλαν, Κάρλο Αντσελότι. Οι «ροσονέρι» μπορεί να εξασφάλισαν ούτως ή άλλως την πρώτη θέση του ογδόου ομίλου του Champions League, ωστόσο ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στη φάση των ομίλων με μια αποκαρδιωτική εμφάνιση

Απογοητευμένος από την κάκιστη εικόνα της ομάδας του και την εντός έδρας ήττα με 2-0 από τη Λιλ παρουσιάστηκε ο προπονητής της Μίλαν, Κάρλο Αντσελότι. Οι «ροσονέρι» μπορεί να εξασφάλισαν ούτως ή άλλως την πρώτη θέση του ογδόου ομίλου του Champions League, ωστόσο ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στη φάση των ομίλων με μια αποκαρδιωτική εμφάνιση.

«Χάσαμε με το χειρότερο δυνατό τρόπο, μέσα στο γήπεδό μας και κάνοντας κάκιστη εμφάνιση. Οι παίκτες μου ξέρουν πώς αισθάνομαι για αυτό που συνέβη και περιμένω την άμεση αντίδρασή τους. Αντιλαμβάνομαι τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει η ομάδα, αλλά περίμενα μια πιο αλτρουιστική συμπεριφορά. Αν η Μίλαν είναι αυτό που έδειξε σήμερα, τότε τα πράγματα είναι σκούρα για μας, γιατί ήμασταν άθλιοι. Ποτέ μου δεν είδα τόσο κακή τη Μίλαν. Στα τελευταία παιχνίδια είχαμε παρουσιάσει βελτίωση, αλλά σήμερα κάναμε ένα πισωγύρισμα. Όταν μια ομάδα δεν αποδίδει καλά, μεγάλος μέρος της ευθύνης πέφτει στον προπονητή και εγώ δεν το αρνούμαι αυτό», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός.

Όσο για την κλήρωση της φάσης των 16 του Champions League, τόνισε πως ευχής έργο θα ήταν για την ομάδα του να αποφύγει τη Μπαρτσελόνα. «Η ομάδα που πρέπει να αποφύγουμε είναι η Μπαρτσελόνα, ειδικά μετά από τον τρόπο που είδαμε να αγωνίζεται απέναντι στη Βέρντερ Βρέμης, αν και πέρυσι στα ημιτελικά ήμασταν ισοδύναμοι. Η διακοπή στη διοργάνωση είναι σημαντική, γιατί αρκετοί από τους τραυματίες παίκτες μας θα επιστρέψουν στη δράση και άλλοι θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Αυτό το διάλειμμα μάς είναι αναγκαίο», τόνισε.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Λιλ, Κλοντ Πιέλ, υποστήριξε: «Η πρόκριση αποτελεί για μας μια ανταμοιβή για τους κόπους μας από την αρχή της διοργάνωσης. Κάναμε έξι πολύ καλές εμφανίσεις στα παιχνίδια του ομίλου, χωρία να πάρουμε πάντα το αποτέλεσμα που δικαιούμασταν. Ίσως τελικά η πρόκριση με μια νίκη επί της Μίλαν εκτός έδρας να είναι πιο γλυκιά».

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x