Ιταλία

Τραυματίστηκε ο Αμάουρι

Εκτός αγωνιστικής δράσης με ρήξη χιαστών θα μείνει για τέσσερις μήνες ο Καρβάλιο Αμάουρι μετά το τραυματισμό του στο γόνατο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είναι ο πρώτος σκόρερ της Παλέρμο με 8 γκολ στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Εκτός αγωνιστικής δράσης με ρήξη χιαστών θα μείνει για τέσσερις μήνες ο Καρβάλιο Αμάουρι μετά το τραυματισμό του στο γόνατο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είναι ο πρώτος σκόρερ της Παλέρμο με 8 γκολ στο ιταλικό πρωτάθλημα..

«Λυπάμαι πραγματικά που αφήνω την ομάδα αυτή τη χρονική περίοδο, αλλά είμαι βέβαιος πως οι συμπαίκτες μου θα προσπαθήσουν και χωρίς εμένα. Ελπίζω να είμαι σε θέση να επιστρέψω σύντομα για να δώσω τη βοήθεια μου σε αυτή τη φανταστική ομάδα», ήταν οι δηλώσεις του 26χρονου επιθετικού της Παλέρμο.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x