Ψήφο εμπιστοσύνης στον Κάρλο Αντσελότι έδωσε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ο Ιταλός τεχνικός φέρεται σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο να διανύει την τελευταία του σεζόν στον πάγκο της Μίλαν, καθώς τα αποτελέσματα των «ροσονέρι» στο πρωτάθλημα δεν είναι καθόλου ικανοποιητικά, ωστόσο ο πρόεδρος του συλλόγου τόνισε πως τον στηρίζει. Πάντως δεν διευκρίνισε αν αυτή η εμπιστοσύνη έχει ημερομηνία λήξης το τέλος της τρέχουσας περιόδου.
«Η θέση του Αντσελότι δεν ήταν ποτέ επισφαλής», τόνισε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Μιλάνου, ενώ κληθείς να σχολιάσει τις φήμες που θέλουν τον «Καρλέτο» να αποχωρεί σίγουρα από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, αν η Μίλαν δεν καταφέρει να κατακτήσει το Champions League, δήλωσε: «Η προπονητική μοίρα του Αντσελότι δεν συνδέεται με κανένα τρόπαιο. Εξαρτάται από το το γεγονός πως γνωρίζει να καθοδηγεί σωστά την ομάδα, στην οποία έχει προσαρμοστεί άψογα και απολαμβάνει το σεβασμό όλων».
Η Μίλαν μετά από 18 αγωνιστικές στη Serie A απέχει 28 βαθμούς από την πρωτοπόρο Ίντερ και 6 από την τέταρτη Κατάνια, κάτι που σημαίνει πως η αφαίρεση 8 βαθμών λόγω του σκανδάλου Calciopoli δεν αποτελεί επαρκή δικαιολογία για τη βαθμολογική της θέση στο πρωτάθλημα.
Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






