Τις κατηγορίες ότι η Ίντερ ευνοείται από τη διαιτήσια απέρριψε ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης του συλλόγου, Μάσιμο Μοράτι. «Δεν νομίζω ότι μας έχουν βοηθήσει οι διαιτητές» επεσήμανε ο «ισχυρός» άνδρας των «νερατζούρι». Η ομάδα του Μιλάνου έφτασε τις 13 συνεχόμενες νίκες στο φετινό πρωτάθλημα μετά τη νίκη επί τη Φιορεντίνα με 3-1 την Κυριακή. Ωστόσο οι «βιόλα» είχαν αρκετά παράπονα από το διαιτητή της αναμέτρησης, Εμίντιο Μοργκάντι.
«Ειλικρινά δεν πιστεύω πως οι διαιτητές μας ευνοούν. Τέτοιες δηλώσεις βοηθούν εκείνους που χάνουν να βρίσκουν δικαιολογίες», συμπλήρωσε ο Μοράτι και συνέχισε: «Η αντιπαράθεση ξεκίνησε με όσα είπαν μετά την αναμέτρηση, ο προπονητής της Φιορεντίνα, Τζέζαρε Πραντέλι και ο διευθυντής του αθλητικού τμήματος, Πανταλέο Κορβίνο. Από μια άποψη θεωρώ ότι θα εκνευρίστηκαν όταν είδαν αργότερα τι δήλωσαν στον Τύπο. Κατά τη διάρκεια του ματς ο διαιτητής δεν μου έδωσε την εντύπωση που σχημάτισαν εκείνοι. Έχουμε συνηθίσει να ακούμε τέτοιου είδους πράγματα. Έχει γίνει συνήθεια».
Μπορεί οι «νερατζούρι» να βρίσκονται στην πρώτη θέση με 11 βαθμούς από τη δεύτερη Ρόμα, αλλά ο πρόεδρος της Ίντερ θέλει τους παίκτες του συγκεντρωμένους. «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Ο συναγωνισμός υπάρχει, ειδικά με την Ρόμα που είναι μια σημαντική ομάδα. Δεν έχουμε κερδίσει τίποτα. Ευτυχώς τα πάμε καλά, αλλά πέραν αυτού δεν έχουμε κερδίσει κάτι».
Επιμέλεια: Κώστας Ιωάννου
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






