Προετοιμάζεται για την πολύ-αναμενόμενη αναμέτρηση του Champions League με τη Λίβερπουλ, ο Τσάβι. Ο μέσος της Μπαρτσελόνα αποτελεί στόχο αρκετών αγγλικών συλλόγων, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για να τον αποκτήσει, όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος. Πάντως, όπως επισημαίνει, μοναδικό του κίνητρο στις αναμετρήσεις με τους "κόκκινους" είναι η πρόκριση της ομάδας του.
«Δεν χρειάζεται να αποδείξω τίποτα σε κανέναν, όταν παίζω αντιμέτωπος με μια αγγλική ομάδα. Υπάρχουν φήμες ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται για εμένα, αλλά εγώ δεν έχω σχέση με αυτές τις ιστορίες» δήλωσε ο Τσάβι που αναγνωρίζει ότι μια μεταγραφή σε αγγλικό σύλλογο θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στο μέλλον και συμπληρώνει: «Είμαι ακόμα νέος και δεν θέλω να απορρίψω τίποτα. Είμαι ευτυχής στην «Μπάρτσα» αλλά εάν οποιαδήποτε στιγμή επρόκειτο να φύγω από εδώ θα ήθελα να πάω στη Πρέμιερσιπ».
Στη συνέχεια ο Τσάβι αναφέρεται στο αυριανό παιχνίδι με την Λίβερπουλ «Για να κερδίσουμε την Λίβερπουλ πρέπει να παίξουμε έξυπνα. Δεν μπορούμε να κάνουμε το παιχνίδι να μοιάζει με μάχη επειδή, αυτός ο τρόπος παιχνιδιού θα ταιριάξει στην αγγλική ομάδα. Το κλειδί για τον πρώτο αγώνα είναι να σταματήσουμε τη δημιουργικότητα που έχουν οι μέσοι της Λίβερπουλ. Παίκτες όπως ο Στίβεν Τζέραντ και ο Τσάβι Αλόνσο είναι επικίνδυνοι κάθε στιγμή. Εάν το κέντρο δεν λειτουργήσει, δεν θα λειτουργήσει και η επίθεση της ομάδας. Δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις, προς το παρόν η πρόκριση είναι 50-50 αλλά μετά τον αγώνα ελπίζω να είναι 80-20» δήλωσε ο Ισπανός μέσος.
Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






