Η μάχη μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Λίβερπουλ στο «Καμπ Νου» πλησιάζει και όπως καταλαβαίνει κανείς οι δηλώσεις και από τις δύο πλευρές δεν μπορούν να λείπουν. Έτσι ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Ζοάν Λαπόρτα, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως είναι θαυμαστής του Πίτερ Κράουτς, την ίδια ώρα που κάποιοι στην ισπανική ομάδα είχαν χαρακτηρίσει τον Άγγλο επιθετικό ύψους 2,01 (!) περισσότερο μπασκετμπολίστα παρά ποδοσφαιριστή!
Χαρακτηριστικά, ο Λαπόρτα αποκάλυψε για την ιστορία που συνέβη με τον Πίτερ Κράουτς: «Ο Κράουτς ήρθε στην Βαρκελώνη για μια επίσκεψη και ζήτησε να δει κάποιο παιχνίδι μας. Κάποιος που τον είδε από την ομάδα και μου είπε ότι αυτός είναι παίκτης μπάσκετ, αλλά εγώ του απάντησα… «Όχι είναι ποδοσφαιριστής και παίζει στην Λίβερπουλ»! Πάντως ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα φαίνεται να έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον πανύψηλο φορ των «κόκκινων», καθώς συνέχισε… «Είναι δύσκολο να σταματήσουμε τον Κράουτς, ωστόσο το καλό για εμάς είναι ότι έχουμε στην άμυνα τον Μάρκεζ που είναι δυνατός στο ψηλό παιχνίδι».
Όσο αφορά τον ποδοσφαιριστή που αποτελεί φόβητρο για εκείνον αλλά και για την ομάδα του, επισήμανε… «Μου αρέσει ο Στίβεν Τζέραρντ. Είναι μια σημαία για την Λίβερπουλ. Είδα στην τηλεόραση ξανά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ της Λίβερπουλ και της Μίλαν και πρόσεξα το πάθος του Τζέραρντ. Ο Τσάμπι Αλόνσο και ο Ρέινα είναι σημαντικές μονάδες για αυτούς, αλλά ο Τζέραρντ είναι η καρδιά της ομάδας».
Επιμέλεια: Νίκος Τζαλίδης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






