Ιταλία

Σήμερα κληρώνει για τον Σεφτσένκο

Το ενδεχόμενο να χάσει τον πρώτο αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άφησε ανοικτό ο γιατρός της Μίλαν, αναφερόμενος στον χτεσινό τραυματισμό του Αντρέι Σεφτσένκο. Όπως είπε: «Ο τραυματισμός του Αντρέι είναι σχετικά σοβαρός, όμως αύριο θα έχουμε την τελική γνωμάτευση».

Άτυχος στάθηκε χτες ο Αντρέι Σεφτσένκο όταν στον αγώνα με την Μπολόνια συγκρούστηκε με τον αμυντικό των «Ροσομπλού», Αλεσάντρο Γκαμπερίνι. Από αυτό το μαρκάρισμα, το έμεινε ως ενθύμιο ένας σχετικά σοβαρός τραυματισμός, που ίσως να του στερήσει την συμμετοχή του στον πρώτο αγώνα στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σχετικά με αυτό το θέμα έκανε δηλώσεις ο γιατρός της Μίλαν Γιαν Μίρσεμαν.
« Ο αστράγαλος δεν είναι πρησμένος, όμως αύριο θα ξέρουμε την σοβαρότητα του τραυματισμού. Ελπίζω ότι θα προλάβει τον αγώνα με την Μάντσεστερ στις 22 Φεβρουαρίου».

Αυτή η απουσία του καλύτερου Ευρωπαίου ποδοσφαιριστή για το 2005 έρχεται να προστεθεί σε αυτή του Φίλιππο Ινζάγκι, ο οποίος θα απουσιάσει μέχρι το τέλος της σεζόν. Έτσι η επιθετική γραμμή της πρωταθλήτριας Ιταλίας θα στηριχτεί στους Ερνάν Κρέσπο και Τόμασον που όμως δεν βρίσκονται και στην καλύτερη κατάσταση.

Επιμέλεια: Γιώργος Στεργιόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x