Ισπανία

Φοβάται το «Μπερναμπέου» ο Έμερσον

Ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα παίξει κόντρα στην Χετάφε, όπως αποφάσισε μαζί με τον προπονητή του, Φάμπιο Καπέλο. Ο λόγος είναι πως ο Βραζιλιάνος θέλει να αποφύγει τη συνάντηση με το κοινό του «Σαντιάγο Μπερναμπέου» ώστε να αποφευχθούν τυχών αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του, κάτι που βίωσε στο τελευταίο εντός έδρας ματς των «μπλάνκος» με τη Μπέτις. Εξάλλου αυτός ήταν και ο λόγος που δεν έκανε προθέρμανση στο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μπάγερν

Ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα παίξει κόντρα στην Χετάφε, όπως αποφάσισε μαζί με τον προπονητή του, Φάμπιο Καπέλο. Ο λόγος είναι πως ο Βραζιλιάνος θέλει να αποφύγει τη συνάντηση με το κοινό του «Σαντιάγο Μπερναμπέου» ώστε να αποφευχθούν τυχών αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του, κάτι που βίωσε στο τελευταίο εντός έδρας ματς των «μπλάνκος» με τη Μπέτις. Εξάλλου αυτός ήταν και ο λόγος που δεν έκανε προθέρμανση στο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μπάγερν.

Ο Έμερσον παραπονέθηκε στον Καπέλο πως νιώθει ενοχλήσεις στο πόδι του και δεν είναι διαθέσιμος να ρισκάρει τη συμμετοχή του παρότι η ομάδα του τον χρειάζεται, αφού Ντιαρά και Γκούτι θα απουσιάζουν από την αναμέτρηση. Ο τεχνικός της Ρεάλ έσπευσε να καλύψει τον ποδοσφαιριστή του με τις ακόλουθες δηλώσεις: «Μιλήσαμε μετά την προπόνηση, τον ενοχλούσε η περιοστίτιδα που έχει και συνεχίζει με φυσιοθεραπεία. Δεν τον βλέπω να φοβάται να παίξει στο “Μπερναμπέου”. Μου είπε πως δεν ήθελε να αγωνιστεί γιατί ακολουθούν δύο σημαντικά παιχνίδια που θα τους χρειαστούμε όλους».

Επιμέλεια: Δημήτρης Καραμφυλίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x