Ιστορική στιγμή για τον σύλλογο χαρακτήρισε ο Λουτσιάνο Σπαλέτι την αυριανή (6/3) αναμέτρηση της Ρόμα με την Λιόν, για την πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «τζιαλορόσι» στον πρώτο αγώνα του «Ολύμπικο» έφεραν λευκή ισοπαλία και ο Ιταλός τεχνικός φοβάται το αήττητο της έδρας της γαλλικής ομάδας, πού παραμένει εδώ και 18 ευρωπαϊκούς αγώνες.
«Ξέρουμε ότι το ματς αυτό είναι πολύ σημαντικό για το μέλλον της ομάδας. Ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός για την ιστορία της. Πιστεύουμε πως το παιχνίδι μπορεί να είναι πολύ σημαντικό και για τους φιλάθλους μας και δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό», είπε.
Σχετικά με τις φήμες που τον ήθελαν πολύ νευριασμένο για την σαββατιάτικη ισοπαλία (1-1) με την Άσκολι και το γεγονός ότι παρέμεινε 16 βαθμούς πίσω από την Ίντερ υποστήριξε: «Δεν φώναξα σε κανέναν μετά το ματς και ποτέ δεν είπα ότι οι παίκτες δεν τα δίνουν όλα για την νίκη. Δεν νευρίασα με κάποιους συγκεκριμένους παίκτες, απλά εξήγησα αυτά που δεν μου άρεσαν στην απόδοση της ομάδας».
Επιμέλεια: Λίλη Ροδανάκη
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






