Έντονες είναι οι αποδοκιμασίες από πλευράς του πρώην τεχνικού διευθυντή της Ρεάλ Μαδρίτης, Αρίγκο Σάκι, σχετικά με την πολιτική που ακολουθεί ο ισπανικός σύλλογος και αφορά τις προσπάθειες για μεταγραφή του Κακά από τη Μιλάν. Ο Σάκι σε δηλώσεις του θεωρεί ότι ο σύλλογος δεν πρόκειται να ορθοποδήσει μόνο με τη μεταγραφή αυτή, αλλά θα χρειαστεί να αλλάξει ολόκληρος ο τρόπος διοίκησης του.
Η Ρεάλ Μαδρίτης διανύει αυτή τη στιγμή μια από τις χειρότερες περιόδους της, ολοκληρώνοντας τις τρεις τελευταίες χρονιές χωρίς τρόπαιο, ενώ στο ισπανικό πρωτάθλημα καταδιώκει μέχρι στιγμής την περυσινή κάτοχο του τίτλου, Μπαρτσελόνα. Ο ίδιος αναφέρει με λεγόμενά του: «Γνωρίζω τον Μπερλουσκόνι (ιδιοκτήτη της Μίλαν) πολύ καλά και ο Κακά αποκλείεται να πάει στη Ρεάλ. Είναι ευχαριστημένος στο Μιλάνο».
Ο Σάκι, που έχει φέρει στο Μπερναμπέου ορισμένους από τους παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα της Ρεάλ τα τελευταία χρόνια, αφού η θητεία του στο σύλλογο ολοκληρώθηκε τη σεζόν 2005-2006, φαίνεται να θεωρεί πηγή προβλημάτων για την ομάδα τον τρόπο διοίκησής της. «Οι παίκτες δεν είναι το πρόβλημα», υπογραμμίζει σχετικά και προσθέτει, «Η Ρεάλ είχε τα τελευταία χρόνια, παίκτες σαν τους Λουίς Φίγκο, Ρονάλντο, Ζινεντίν Ζιντάν, Ντέιβιντ Μπέκαμ, Ρομπέρτο Κάρλος… Είχαν τους καλύτερους παίκτες και παρόλα αυτά δεν μπόρεσαν να κατακτήσουν τίτλους. Το πρόβλημα που έχουν είναι διαφορετικό και πιο σύνθετο».
Επιμέλεια: Αγγελική Παπαμιχαήλ
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






