Στη διάψευση των δημοσιευμάτων που φέρουν τη Γιουβέντους να επιθυμεί την απόκτηση του Φραντσέσκο Τότι προχώρησε ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Λουτσιάνο Μότζι. Το όνομα του Ιταλού μεσοεπιθετικού έχει συνδεθεί κατά καιρούς με τη «Γηραιά Κυρία», με την ομάδα του Τορίνο να επιμένει πως δε βρίσκεται στα πλάνα της.
«Δε βλέπω το λόγο να κάνουμε σπασμωδικές κινήσεις κατά τη μεταγραφική περίοδο. Οι παίκτες που διαθέτουμε έχουν αποδείξει ότι είναι πολύ καλοί και το γεγονός ότι είμαστε στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος το αποδεικνύει», ήταν το σχόλιο του γκουρού των μεταγραφών των «μπιανκονέρι» σε ερώτηση δημοσιογράφου για το θέμα… Τότι.
Καλουμένους να σχολιάσει το μυστικό της επιτυχίας του συλλόγου τα τελευταία χρόνια, αποκρίθηκε: «Η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο να προσδιορίσεις τα συστατικά που κάνουν μια ομάδα επιτυχημένη. Σίγουρα πρέπει να δείχνει επαγγελματισμό, κάτι που δε λείπει από την ομάδα, και χαρακτήρα που είναι και από τα βασικά μας όπλα».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






