Όλα τα ενδεχόμενα αφήνει ανοικτά ο προπονητής της επί έξι συναπτά έτη πρωταθλήτριας Γαλλίας, ομάδας της Λιόν, Ζεράρ Ουγιέ, αναφορικά με το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας. Παρά την εξασφάλιση του τίτλου στη «Σαμπιονά» και φέτος, δεν υπάρχουν εγγυήσεις ότι ο 60χρονος τεχνικός θα παραμείνει στο «Ζερλάν» και την επόμενη περίοδο, κάτι που πυροδοτεί τα σενάρια για ενδεχόμενη επιστροφή του Γάλλου στην Πρέμιερ Λιγκ-με την Μάντσεστερ Σίτι να φαντάζει ως ο πιθανότερος προορισμός του.
Ενδεικτικές είναι και οι δηλώσεις του ίδιου στην «L’ Equipe»: «Η κατάκτηση του πρωταθλήματος και φέτος μου δίνει κίνητρο να μείνω και για τρίτη χρονιά στη Λιόν. Ειλικρινά, είμαι ευτυχισμένος εδώ. Για την ώρα ανήκω στη Λιόν, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Είμαι 60 ετών και θέλω να έχω σαφή προσανατολισμό σε αυτά που κάνω. Το σίγουρο είναι ότι δε με ενδιαφέρουν τα χρήματα, αν αυτό ήταν το θέμα τότε θα πήγαινα να εργαστώ στο Κατάρ. Θέλω να αισθάνομαι αυτοπεποίθηση για το ρόλο μου. Το χρειάζομαι αυτό. Δε ζητάω εγγυήσεις για μεταγραφές ή τίποτα τέτοιο. Επίσης έχω μάθει να ζω με το άγχος της δουλειάς μου. Όμως οι επενδύσεις είναι απαραίτητες. Μιλάω για υποδομές και για την κατάσταση των γηπέδων. Όταν βλέπουμε τι συμβαίνει με τις μεγάλες ομάδες του εξωτερικού, καταλαβαίνουμε ότι η Λιόν οφείλει να προοδεύσει σε αυτόν τον τομέα. Πάντως, ο Ζαν Μισέλ Ολάς (σ.σ. ο πρόεδρος του συλλόγου) είναι ένας άνθρωπος πρόθυμος να ακούσει την άποψη των άλλων».
Ο πρώην προπονητής της Λίβερπουλ έχει συνδεθεί επίσης με τη Δυναμό Κιέβου, αν και ο ίδιος διέψευσε κατηγορηματικά τις σχετικές φήμες που είδαν το φως της δημοσιότητας την περασμένη βδομάδα.
Επιμέλεια: Γιώργος Μπασάκης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






