Αρνητικός στο ενδεχόμενο της επιστροφής του Φάμπιο Καναβάρο στην Γιουβέντους είναι ο πρόεδρος του συλλόγου, Τζιοβάνι Κόμπολι Τζίλι, καθώς πιστεύει πως κάτι τέτοιο θα αποτελούσε... πισωγύρισμα: «Οι επιστροφές στις ομάδες είναι δύσκολες. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους που μας βοήθησαν να φτάσουμε στην κορυφή αλλά η Γιουβέντους κοιτάει μπροστά, ποτέ πίσω».
Το συμβόλαιο του έμπειρου αμυντικού με την Ρεάλ Μαδρίτης λήγει το 2009, αλλά μετά την αποχώρηση του Φάμπιο Καπέλο από την ομάδα το μέλλον του διαγράφεται μάλλον αβέβαιο για αυτό το περασμένο σαββατοκύριακο ο μάνατζερ του παίκτη, Ενρίκο Φεντέλε, συνομίλησε με τον γενικό αρχηγό της Γιουβέντους, Ζαν Κλοντ Μπλαν και τον αθλητικό διευθυντή Αλέσιο Σεκο.
Ο ισχυρός άντρας των «μπιανκονέρι» μίλησε και για τον Γκαμπριέλ Μιλίτο, της Ρεάλ Σαραγόσα. του οποίου η υπόθεση έχει είναι σε καλό δρόμο: «Χρειαζόμαστε επειγόντως έναν κεντρικο αμυντικο και για αυτό μιλάμε με τον Μιλίτο. Αλλά υπάρχει μια μεγάλη διαφορά μεταξύ της θέλησης και της προσφοράς. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα».
Τέλος, ξεκαθάρισε ότι ο Ραφαέλ Παλαντίνο δεν πωλείται μιας και ο Κλαούντιο Ρανιέρι σχεδιάζει «πάνω του» την νέα Γιουβέντους!
Επιμέλεια: Χρήστος Μπαλαφούτης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






