Έπιασε αμέσως δουλειά ο Εκτορ Κούπερ στην Μπέτις. Ο Αργεντινός τεχνικός ανακοίνωσε πως οι Ντάνι Μάρτιν και Ρόμπερτ θα αποδεσμευθούν από τους «πράσινους».
«Ο σύλλογος ψάχνει ομάδα για να τους παραχωρήσει», τόνισε ο πρώην τεχνικός των Βαλένθια και Ίντερ.
Ο 26χρονος επιθετικός αγωνίστηκε μόνο σε τρεις αγώνες της Πριμέρα Ντιβιζιόν την περίοδο που μόλις ολοκληρώθηκε, εξαιτίας τραυματισμών, ενώ ήταν ο παίκτης που χάρισε τη νίκη στους Ανδαλουσιάνους στον τελικό του Κυπέλλου το 2005 κόντρα στην Οσασούνα.
Ο επίσης επιθετικός από τη Βραζιλία αποκτήθηκε το 2006 από την Αϊντχόβεν και σημείωσε 9 γκολ στο περασμένο πρωτάθλημα.
Στα μεταγραφικά, η Μπέτις βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Λίμα της Ατλέτικο Μινέιρο. Σύμφωνα με το site της Marca, η απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού θα κοστίσει τρία εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο παίκτης αναμένεται να υπογράψει για τα επόμενα πέντε χρόνια στο «Ντε Λοπέρα».
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






