Ο πρόεδρος της Μπορντό, Ζαν Λουίς Τροάντ, επισημοποίησε τον ενδιαφέρον της ομάδας του για τον Σουλεϊμάν Ντιαβαρά. Ο προπονητής των Γιρονδίνων, Λοράντ Μπλάνκ, επιθυμεί την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής και έχει τοποθετήσει τον Σενεγαλέζο παίκτη της Τσάρλτον πολύ ψηλά στη σχετική λίστα.
Ο 28χρονος αμυντικός πέρασε μια πολύ δύσκολη σεζόν στην Αγγλία, αφού μπορεί να είχε 23 συμμετοχές, αλλά δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στον βρετανικό τρόπο ζωής. Ο Ντιαβαρά εκτός από το πέρασμα του στην Τσάρλτον, έχει περάσει τα υπόλοιπα χρόνια της ευρωπαϊκής του καριέρας στην Γαλλία και θα ήταν πολύ θετικός στο να επιστρέψει στην «δεύτερη πατρίδα» του.
«Είναι αλήθεια ότι ο Ντιαβαρά είναι προτεραιότητα μας. Είμαστε σε διαπραγματεύσεις με την Τσάρλτον για μια οριστική συμφωνία. Θέλουμε τον παίκτη γιατί ξέρει πολύ καλά το γαλλικό πρωτάθλημα και θα μας βοηθήσει άμεσα», δήλωσε ο πρόεδρος της Μπορντό, ο οποίος δεν έκρυψε την ικανοποίηση του από την προετοιμάσια της ομάδας του. «Είμαστε σε καλή κατάσταση. Βελτιωνόμαστε και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος», , τόνισε ο Τροάντ.
Επιμέλεια: Μιχάλης Χατζηνικήτας
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






