Ισπανία

Σίγουρoς για πρόκριση ο Ζιντάν

Την πεποίθησή του ότι η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, ενόψει του αγώνα ρεβάνς με τη Γιουβέντους για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, απ΄ότι πριν από δύο χρόνια εξέφρασε ο Ζινεντίν Ζιντάν

Την πεποίθησή του ότι η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, ενόψει του αγώνα ρεβάνς με τη Γιουβέντους για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, απ΄ότι πριν από δύο χρόνια εξέφρασε ο Ζινεντίν Ζιντάν. Στον πρώτο αγώνα για τους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ του 2003 η Ρεάλ νίκησε τη Γιουβέντους με 2-1 στη Μαδρίτη, αλλά έχασε 3-1 στη ρεβάνς του Τορίνο. Αυτή τη φορά η «βασίλισσα» πάει στο «Ντελέ Άλπι» με το αβαντάζ του 1-0 από την αναμέτρηση του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

«Αυτή την περίοδο βρισκόμαστε σε καλύτερη θέση απ΄ότι πριν από δύο χρόνια, επειδή η Γιούβε δεν έχει σημειώσει εκτός έδρας γκολ» τόνισε ο Γάλλος μέσος, στη σημερινή συνέντευξη Τύπου. «Θα πάμε στην Ιταλία με στόχο να σκοράρουμε και αυτό θα δυσκολέψει τη ζωή τους. Θα πρέπει να βγουν μπροστά και να επιτεθούν και αυτό είναι πολύ καλύτερο για μας, επειδή το παιχνίδι θα είναι πιο ανοικτό. Το σημαντικό για μας είναι να ξεκινήσουμε δυνατά τον αγώνα, όπως κάνει η Γιουβέντους, και, προκειμένου να το πετύχουμε, πρέπει να είμαστε σε διαρκή εγρήγορση. Όμως, εάν περάσει μισή ώρα παιχνιδιού και δεν έχουν σκοράρει, τότε είμαι πεπεισμένος ότι θα βάλουμε γκολ και θα πάρουμε την πρόκριση.»

Ο Γάλλος διεθνής υπογράμμισε ότι η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ είναι η πρώτη προτεραιότητα για τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Για μας και τους φιλάθλους, το Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολύ σημαντικό. Κατακτήσαμε το τρόπαιο πριν από τρία χρόνια και θέλουμε να το σηκώσουμε ξανά. Θέλουμε να προχωρήσουμε στη διοργάνωση και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κατακτήσουμε το τρόπαιο.»

Τέλος, ο 32χρονος μέσος επέμεινε ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και είναι έτοιμος πλέον να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του. «Ήμουν εκτός δράσης για 10 ημέρες, αλλά δούλεψα καλά τις τελευταίες τέσσερις και πηγαίνω στο Τορίνο με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό» κατέληξε ο «Ζιζού».

Στην αποστολή της Ρεάλ για τον αγώνα με τη «Βέκια Σινιόρα» θα βρίσκονται οι Ραούλ και Μάικλ Όουεν, καθώς επέστρεψαν στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Κανονικά προπονήθηκε και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, παρότι παραπονέθηκε για πόνους στην πλάτη, μετά τον Σαββατιάτικο ντέρμπυ με τη Βαλένθια στο «Μεστάγια» (1-1).


Επιμέλεια:Παναγιώτης Χαμαργιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x