Πικραμένος από την στάση του νέου προέδρου της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Φερνάντο Γκαρσία Μάκουα, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Σαντιάγκο Εθκέρο. Ο ισχυρός άντρας των Βάσκων, είχε υποσχεθεί πως εάν εκλεγεί, θα κινούνταν για την απόκτηση του 30χρονου επιθετικού της Μπαρτσελόνα, κάτι που τελικά δεν συνέβη. Σε δηλώσεις του στα ισπανικά ΜΜΕ, ο Εθκέρο τόνισε μεταξύ άλλων πως…. «χρησιμοποίησε το όνομα μου για να εκλεγεί»!
«Δεν κράτησε τον λόγο του. Απέρριψα ορισμένες καλές προτάσεις, συμπεριλαμβανομένου και μια της Οσασούνα, για να υπογράψω στην Αθλέτικ, αλλά εξαπατήθηκα. Υπήρξε μια πρόταση να επιστρέψω στην Μπιλμπάο μέχρι την τελευταία μέρα των μεταγραφών και μόλις αποφάσισα να την δεχτώ την Παρασκευή (31/8) το απόγευμα, ο πρόεδρος μου έβαλε διαφορετικούς όρους από αυτούς που αρχικά είχαμε συμφωνήσει. Πάντα πίστευα πως οι άνθρωποι που είναι σοβαροί, κρατούν τον λόγο τους» τόνισε ο στράικερ των «μπλαουγκράνα».
Στη συνέχεια ο Βάσκος προέβη σε βαρυσήμαντες αποκαλύψεις σχετικά με την εκλογή του Μάκουα: «Ότι συνέβη δεν ήταν τόσο παράξενο, μιας και μου προσέφερε χρήματα, προκειμένου να χρησιμοποιήσει το όνομα μου για να εκλεγεί. Αυτό, όμως, το απέρριψα γιατί εάν επιστρέψω, θα το κάνω για την Μπιλμπάο και όχι για τον πρόεδρο».
Παναγιώτης Σεμερτζίδης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






