Ελλάδα

Ο Πηλαδάκης θέλει να φτιάξει Water Park στο AEL FC Arena!

Ο Κώστας Πηλαδάκης σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να φτιάξει ένα Water Park στο AEL FC Arena!

Η μετακόμιση της ΑΕΛ στο γήπεδο Αλκαζάρ «αναγκάζει» τον ιδιοκτήτη του AEL FC Arena, Κώστα Πηλαδάκη, να βρει τρόπους αξιοποίησής του, από τη στιγμή, δε, που υπάρχει και αδυναμία εκμετάλλευσης των εμπορικών του χώρων εξαιτίας της πανδημίας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες του onlarissa.gr, ο ισχυρός άνδρας της ιδιοκτήτριας εταιρείας «ΓΗΠΕΔΟ Α.Ε.» φέρεται να εξετάζει σοβαρά τη λειτουργία ενός ψυχαγωγικού πάρκου Water Park στον χώρο όπου βρίσκεται το γήπεδο στην περιοχή της Νεάπολης!

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η επένδυση είναι στο στάδιο του σχεδιασμού και προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί εάν αυτή θα γίνει εντός του γηπέδου ή στους πέριξ χώρους που είχαν προβλεφθεί για εμπορική χρήση, στη συμφωνία παραχώρησης της έκτασης με τον δήμο Λαρισαίων.

Οι συζητήσεις, ωστόσο, είναι σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται στους επόμενους μήνες, με την έξοδο από τον κλοιό της πανδημίας, να δούμε τα σχέδια του Κώστα Πηλαδάκη να γίνονται πράξη και τον πάλαι ποτέ τροπαιούχο πρόεδρο της ΑΕΛ να «επιστρέφει» στη Λάρισα, αυτήν τη φορά ως επιχειρηματίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x