Κύπρος

Τρένο δίχως φρένα ο ΑΠΟΕΛ, γλίτωσε τα χειρότερα η ΑΕ Λεμεσού

Mε γκολ του Ντάλσιο ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε 1-0 στο ΓΣΠ του Ολυμπιακού Λευκωσίας για την 17η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος πιάνοντας κορυφή. Ισοπαλία- πισωγύρισμα για την ΑΕ Λεμεσού με τη Δόξα.

Στην κορυφή του κυπριακού πρωταθλήματος βρέθηκε ξανά ο ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς επικράτησε 1-0 στο ΓΣΠ του σκληροτράχηλου Ολυμπιακού Λευκωσίας με γκολ του Ντάλσιο και ελπίζει σε στραβοπάτημα της Πάφου στο ντέρμπι με την ΑΕΚ Λάρνακας για να εδραιωθεί στην κορυφή. Την ίδια στιγμή, η ΑΕ Λεμεσού άφηνε δύο βαθμούς στην έδρας της Δόξας Κατωκοπιάς με τις δύο ομάδες να κολλάνε στο 0-0 με τους γηπεδούχους μάλιστα να σκοράρουν στις καθυστερήσεις αλλά το γκολ να μην μετρά.

Στο ΓΣΠ, οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του ματς και στο 19' ο Δώνης με πλασέ απείλησε με τον Μολ να μπλοκάρει. Στο 25' ο Σαρφό σέντραρε στον Ντάλσιο με τον τελευταίο να κάνει την κεφαλιά, ωστόσο ο τερματοφύλακας της Δόξας απέκρουσε εντυπωσιακά. Δύο λεπτά αργότερα ο Ντάλσιο εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Δώνη και με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0 που έμεινε ως το τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε με την Δόξα να προσπαθεί να βρει διαδρόμους χωρίς ωστόσο να απειλεί. Λίγο πριν το τέλος ο Εφραίμ έφτασε κοντά στο 2-0 όμως το πλασέ του έφυγε άουτ.

Στη Λευκωσία, η Δόξα Κατωκοπιάς υποδέχθηκε την ΑΕ Λεμεσού. Στο 5' οι γηπεδούχοι έφτασαν μια ανάσα από το 1-0 με τον Μέσκα να σημαδεύει το δοκάρι ενώ δέκα λεπτά αργότερα οι ρόλοι αντιστράφηκαν και η ΑΕ Λεμεσού είχε και αυτή δοκάρι με τον Σις.
Η αναμέτρηση στη συνέχεια δεν είχε κάποια αξιόλογη φάση μέχρι το 86ο λεπτό που ο Σαντίκ σκόραρε για τη Δόξα, όμως το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ με το 0-0 να μένει ως το τέλος και να βοηθά την γηπεδούχο ομάδα που βρίσκεται στην 12η θέση της βαθμολογίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής

Δευτέρα 2/1
Aπόλλων Λεμεσού-Νέα Σαλαμίνα 2-0
Ένωση Παραλιμνίου-Ομόνοια 0-3

Τρίτη 3/1
ΑΠΟΕΛ-Ολυμπιακός Λευκωσίας 1-0
Δόξα Κατωκοπιάς- ΑΕ Λεμεσού 0-0

Τετάρτη 4/1
ΑΕΚ Λάρνακας-Πάφος (19:00)
Ακρίτας Χλώρακα-Ανόρθωση (19:00)
Καρμιώτισσα-Άρης Λεμεσού (19:00)

Η επόμενη (18η) αγωνιστική

Παρασκευή 6/1
Νέα Σαλαμίνα- Παραλίμνι (19:00)

Σάββατο 7/1
Oμόνοια-Δόξα Κατωκοπιάς (17:00)
Ανόρθωση-ΑΕΚ Λάρνακας (19:00)

Κυριακή 8/1
Πάφος-Απόλλων Λεμεσού (17:00)
ΑΕ Λεμεσού-ΑΠΟΕΛ (19:00)

Δευτέρα 9/1
Άρης Λεμεσού-Ακρίτας Χλώρακα (19:00)
Ολυμπιακός Λευκωσίας- Καρμιώτισσα (19:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x