Ιταλία

Aταλάντα: Ντοπέ ο Παλομίνο - Κινδυνεύει με βαριά τιμωρία

Θετικός σε απαγορευμένη ουσία βρέθηκε ο Χοσέ Λουίς Παλομίνο της Αταλάντα με την ομάδα από τον Μπέργκαμο να περιμένει εναγωνίως και το δεύτερο δείγμα.

Σε «μπελάδες» έβαλε την Αταλάντα και τον προπονητή του Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι, ο Χοσέ Λουίς Παλομίνο. Ο Αργεντινός αμυντικός σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους παίκτες της ιταλικής ομάδας βρέθηκε θετικός στο πρώτο αντί ντόπινγκ κοντρόλ, με τα αποτελέσματα να αποδεικνύουν πως έχει κάνει χρήση στεροειδών.

Ο 32χρονος παίκτης, που αγωνίζεται στην Αταλάντα από το 2017 και έχει καταγράψει 202 συμμετοχές, αναμένεται να περάσει σύντομα και το δεύτερο τεστ ώστε να κριθεί η σοβαρότητα της κατάστασης. Σε περίπτωση που και το ακόλουθο δείγμα βγει θετικό, ο Παλομίνο αναμένεται να τιμωρηθεί με αποκλεισμό από τα γήπεδα ο οποίος μπορεί να φτάσει και τα δύο χρόνια.

Την περασμένη σεζόν ο Παλομίνο αγωνίστηκε συνολικά σε 45 αναμετρήσεις με την φανέλα της Αταλάντα, η οποία βρήκε στον δρόμο της τον Ολυμπιακό για την φάση των «32» του Europa League, ωστόσο ο Αργεντινός δεν αγωνίστηκε σε καμία από τις δύο αναμετρήσεις λόγω ενός τραυματισμού.

Ο ιταλικός σύλλογος, απέκτησε τον δεξιοπόδαρο στόπερ από την Λουντογκόρετς το 2017, έναντι 4.5 εκατ. ευρώ.

Επιμέλεια: Γιώργος Ζαχαρίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x