Champions League

Τιτανομαχία στη Μαδρίτη

Οι δύο πιο πετυχημένες ομάδες στην ιστορία των Κυπέλλων Ευρώπης αναμετρώνται το βράδυ της Τετάρτης για το Champions League, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης των εννέα τίτλων υποδέχεται τη Μίλαν των επτά με κεντρικό πρόσωπο του αγώνα τον Κακά. Μπορντό-Μπάγερν, ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πόρτο-ΑΠΟΕΛ και Τσέλσι-Ατλέτικο Μαδρίτης ξεχωρίζουν από το υπόλοιπο πρόγραμμα. Δείτε τι στα χθεσινά ματς.

Οι δύο πιο πετυχημένες ομάδες στην ιστορία των Κυπέλλων Ευρώπης αναμετρώνται το βράδυ της Τετάρτης για το Champions League, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης των εννέα τίτλων υποδέχεται τη Μίλαν των επτά με κεντρικό πρόσωπο του αγώνα τον Κακά. Μπορντό-Μπάγερν, ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πόρτο-ΑΠΟΕΛ και Τσέλσι-Ατλέτικο Μαδρίτης ξεχωρίζουν από το υπόλοιπο πρόγραμμα. Δείτε τι έγινε στα χθεσινά ματς.

1ος Όμιλος

Στο «Σαμπάν Νταλμά» διεξάγεται το σπουδαιότερο παιχνίδι του ομίλου, που ταυτόχρονα είναι και ντέρμπι κορυφής. Η Μπορντό θέλει τη νίκη που θα τη φέρει ακόμη πιο κοντά στην πρόκριση, ωστόσο προέρχεται από δύο συνεχείς ήττες στο γαλλικό πρωτάθλημα και δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Ο Λοράν Μπλαν ποντάρει πολλά στην επάνοδο του Γκορκίφ, ο οποίος ξεκουράστηκε στο ματς του Σαββάτου κόντρα στην Οσέρ. Η Μπάγερν, που προέρχεται από νίκη επί της Φράιμπουργκ, θα παραταχθεί με δύο πολύ σημαντικές απουσίες, καθώς στο Μόναχο έμειναν οι Ρόμπεν και Ριμπερί που είναι τραυματίες. Το παρήγορο για τον Λουίς Φαν Γκάαλ είναι πως επανέρχεται ο Ντεμικέλις.

Μονόδρομο αποτελεί για τη Γιουβέντους η νίκη επί της Μακάμπι Χάιφα στο «Ολίμπικο». Οι «μπιανκονέρι» μετρούν τέσσερις συνεχείς γκέλες στο πρωτάθλημα και δύο ισοπαλίες στο Champions League. Ο Τσίρο Φεράρα δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ντελ Πιέρο, Σαλιχάμιτζιτς και Μαρκίζιο, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τιάγκο.

Το πρόγραμμα (21/10):

Μπορντό-Μπάγερν Μονάχου
Γιουβέντους-Μακάμπι Χάιφα

Βαθμολογία

1. Μπάγερν Μονάχου 4 (+3)
2. Μπορντό 4 (+1)
3. Γιουβέντους 2 (-)
4. Μακάμπι Χάιφα 0 (-4)

Επόμενη αγωνιστική (3/11)

Μπάγερν Μονάχου-Μπορντό
Μακάμπι Χάιφα-Γιουβέντους

2ο Όμιλος

Στο παιχνίδι που ξεκινά νωρίτερα από τα υπόλοιπα (19:30), η ΤΣΣΚΑ Μόσχας υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με μεγάλο απόντα τον Μαρκ Γκονζάλες. Ο Χιλιανός αριστερός εξτρέμ τραυματίστηκε και θα χάσει το υπόλοιπο της φάσης των ομίλων για τη ρωσική ομάδα, που συνεχίζει τις μέτριες εμφανίσεις στο εγχώριο πρωτάθλημα (1-1 με Σπαρτάκ Ναλχικ) και κινδυνεύει να μείνει εκτός Champions League της επόμενης περιόδου. Στον αντίποδα οι Γουέιν Ρούνεϊ, Ράιαν Γκιγκς, Πατρίς Εβρά, Γι-Σουνγκ Παρκ και Ντάρεν Φλέτσερ έμειναν στην Αγγλία, καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον θέλει να είναι πανέτοιμοι στο προσεχές ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Βόλφσμπουργκ φιλοξενεί την Μπεσίκτας με τον Γκραφίτε να επιστρέφει στην ενδεκάδα, αλλά τη συμμετοχή του Τζέκο να είναι αμφίβολη.

Το πρόγραμμα (21/10):

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 19:30
Βόλφσμπουργκ-Μπεσίκτας

Βαθμολογία

1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 6 (+2)
2. Βόλφσμπουργκ 3 (+1)
3. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3 (-1)
4. Μπεσίκτας 0 (-2)

Επόμενη αγωνιστική (3/11)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Μπεσίκτας-Βόλφσμπουργκ

3ος Όμιλος

Το μεγαλύτερο παιχνίδι της βραδιάς διεξάγεται στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μίλαν. Οι δύο ομάδες έχουν κατακτήσει συνολικά 16 Κύπελλα Πρωταθλητριών ή Champions League και αναμετρώνται για πολλοστή φορά. Η «βασίλισσα» θα επιδιώξει να φτάσει στην τρίτη της νίκη και να αγγίξει την πρόκριση, έχοντας ως κεντρικό πρόσωπο τον Κακά που θα αντιμετωπίσει την παλιά του ομάδα. Μεγάλος απών θα είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ θα λείψουν επίσης οι Γκούτι, Γκάγκο, Μέτσελντερ και Φαν Νίστελροϊ. Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι υπολογίζει και πάλι στον Λ. Ντιαρά και τον Αρμπελόα. Η Μίλαν προέρχεται από την ήττα-σοκ στο «Σαν Σίρο» από τη Ζυρίχη, αλλά την Κυριακή πέτυχε νίκη-ψυχολογίας επί της Ρόμα με 2-1 για τη Serie A παρουσιάζοντας σημάδια ανάκαμψης. Ο Λεονάρντο καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τους Γκατούζο, Ονιέγου, Στοράρι και Αμπιάτι, με τον Ντίντα να είναι αυτός που θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας.

Η Μαρσέιγ παίζει το τελευταίο της χαρτί στην Ελβετία απέναντι στη Ζυρίχη. Η ομάδα της Μασσαλίας, που επικράτησε της Νανσί με 3-0 για το γαλλικό πρωτάθλημα, αναζητεί ακόμη τον πρώτο της βαθμό στον όμιλο. Ο Σουλεϊμάν Ντιαβαρά, ο Γκιγιόμ Ορό και ο Σιρίλ Ρόολ είναι εκτός πλάνων του Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Το πρόγραμμα (21/10):

Ρεάλ Μαδρίτης-Μίλαν
Ζυρίχη-Μαρσέιγ

Βαθμολογία

1. Ρεάλ Μαδρίτης 6 (+6)
2. Ζυρίχη 3 (-2)
3. Μίλαν 3 (-)
4. Μαρσέιγ 0 (-4)

Επόμενη αγωνιστική (3/11)

Μίλαν-Ρεάλ Μαδρίτης
Μαρσέιγ-Ζυρίχη

4ος Όμιλος

Μία ακόμη καλή εμφάνιση θέλει να πραγματοποιήσει ο ΑΠΟΕΛ, που αυτή τη φορά δοκιμάζεται στο «Ντραγκάο» από την Πόρτο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Χατζί και Πουρσαϊτίδη. Οι Βαλέρι και Γκουαρίν θα απουσιάσουν από τους «δράκους», που είχαν ένα…ανέμελο σαββατοκύριακο αποκλείοντας δια περιπάτου με 4-0 τη Σερτανένσε της δεύτερης κατηγορίας για το Κύπελλο, με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να ξεκουράζει αρκετούς παίκτες.

Στο «Στάμφορντ Μπριτζ» η πρωτοπόρος Τσέλσι φιλοξενεί την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι Λονδρέζοι προέρχονται από την ήττα με 2-1 από την Άστον Βίλα και την απώλεια της κορυφής στην Premiership. Ο Κάρλο Αντσελότι έχει μάθει να…ζει χωρίς τον τιμωρημένο Ντρογκμπά (που πάντως θα είναι διαθέσιμος από το επόμενο ματς) στο Champions League, ενώ θα λείψουν και οι Όμπι Μίκελ και Μπάλακ. Οι «ροχιμπλάνκος» παραπαίουν και προέρχονται από συντριβή με 3-0 από την Οσασούνα για την Primera Division. Ο Άμπελ Ρεσίνο, που απειλείται με απόλυση, έχει τρία προβλήματα να αντιμετωπίσει, με τις απουσίες των Περνία, Καμπρέρα και Χιμένεθ.

Το πρόγραμμα (21/10):

Πόρτο-ΑΠΟΕΛ
Τσέλσι-Ατλέτικο Μαδρίτης

Βαθμολογία

1. Τσέλσι 6 (+2)
2. Πόρτο 3 (+1)
3. ΑΠΟΕΛ 1 (-1)
4. Ατλέτικο Μαδρίτης 1 (-2)

Επόμενη αγωνιστική (3/11)

ΑΠΟΕΛ-Πόρτο
Ατλέτικο Μαδρίτης-Τσέλσι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x