Champions League

Παράπονα Φαν Γκάαλ και Πιέλ για τις αποβολές

Αυστηρές θεώρησαν ο Λουίς Φαν Γκάαλ και ο Κλοντ Πιέλ τις αποβολές των ομάδων τους στον πρώτο ημιτελικό του Champions League ανάμεσα στην Μπάγερν και τη Λιόν.

Αυστηρές θεώρησαν ο Λουίς Φαν Γκάαλ και ο Κλοντ Πιέλ τις αποβολές των ομάδων τους στον πρώτο ημιτελικό του Champions League ανάμεσα στην Μπάγερν και τη Λιόν. «Πιστεύω πως η κόκκινη κάρτα στον Ριμπερί ήταν αυστηρή. Μπορεί να δοθεί, αφού ο Φρανκ έδωσε την αφορμή στον διαιτητή, αλλά δεν απλώνει το πόδι του για να χτυπήσει εσκεμμένα τον αντίπαλό του», είπε ο Ολλανδός προπονητής, που πάντως έμεινε ευχαριστημένος με τη νίκη των Βαυαρών. «Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Το 1-0 είναι καλό αποτέλεσμα και πλέον δεν πρέπει να ρισκάρουμε στον επαναληπτικό. Τα πήγαμε πολύ καλά».

Ο πρόεδρος της Μπάγερν, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, είπε με τη σειρά του: «Είναι καλό αποτέλεσμα το 1-0, αλλά θα πρέπει να σκοράρουμε και στον επαναληπτικό. Είχαμε φανταστική απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ρόμπεν είναι σπουδαίος παίκτης και χαιρόμαστε που μας ανήκει».

Στον αντίποδα, ο προπονητής της Λιόν, Κλοντ Πιέλ, φάνηκε να έχει παράπονα για την αποβολή του Τουλαλάν θεωρώντας πως έγινε για να αποκατασταθούν οι αριθμητικές ισορροπίες. «Από τη στιγμή που αποβλήθηκε ο Ριμπερί ξέραμε πως με την παραμικρή αφορμή, με το πρώτο λάθος μας, θα μέναμε και εμείς με δέκα παίκτες. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση του Τουλαλάν. Είναι κρίμα που δεν καταφέραμε να διατηρήσουμε την αριθμητική υπεροχή λίγο περισσότερο για να έχουμε καλύτερα τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ακόμα και με το 1-0 όμως, η ρεβάνς είναι ανοιχτή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x