Champions League

44.755 φίλοι της Ρεάλ περιμένουν την κλήρωση για μία από τις 14.645 θέσεις στο Κάρντιφ

Με κλήρωση θα διατεθούν στους 44.755 φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης που έδειξαν ενδιαφέρον, τα εισιτήρια για τον τελικό του Κάρντιφ. Το 77% των διαθέσιμων θα πάνε σε εγγεγραμμένα μέλη του κλαμπ.

Σχεδόν 30.000 φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να πάνε στο Κάρντιφ θα μείνουν με το… όνειρο, μιας και μόνο τα 14.645 από τα 17.518 εισιτήρια που δικαιούται η ομάδα θα κληρωθούν μεταξύ των εγγεγραμμένων μελών του κλαμπ.

Η επιλογή θα γίνει με κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Πέμπτη στις 13.45 το μεσημέρι, μέσω της «RealMadridTv».

Εκπρόσωπος της Ρεάλ Μαδρίτης προειδοποίησε ότι:

«Τα εισιτήρια δεν μεταβιβάζονται και μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο από τα μέλη που τα αιιτήθηκαν, ενώ απαγορεύεται να τα δώσουν σε τρίτους. Κάθε εισιτήριο θα είναι ονομαστικό και θα υπάρχει εξονυχιστικός έλεγχος, όμοιος με εκείνον που γίνεται σε όλη τη σεζόν έξω από το “Σαντιάγο Μπερναμπέου”».

Ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ Ρεάλ και Γιουβέντους που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουνίου, είναι αυτός για τον οποίο έγιναν οι λιγότερες αιτήσεις εισιτηρίων σε σχέση με εκείνους της Λισαβόνας και του Μιλάνου.

Αυτό μπορεί να εξηγηθεί από το γεγονός ότι το Κάρντιφ δεν είναι εξίσου εύκολα προσβάσιμο από την Ισπανία.

Συγκεκριμένα για τη Λισαβόνα, οι αιτήσεις για μία θέση στον τελικό ήταν 73.314, δηλαδή σχεδόν 30.000 περισσότερες από τον φετινό. Για το Μιλάνο οι αιτήσεις ήταν 56.047.

Επιμέλεια: Βαλεντίνα Νικολακοπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x