Champions League

Στην άκρη να περάσει η «βασίλισσα»!

Έπρεπε να έρθει ο Ζοσέ Μουρίνιο για να ξορκίσει η Ρεάλ Μαδρίτης τον κακό δαίμονά της. Με κορυφαίους και σκόρερ τους Μαρσέλο και Μπενζεμά, η «βασίλισσα» επικράτησε 3-0 της Λιόν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και σε συνδυασμό με το 1-1 στο «Ζερλάν», πέρασε στους «8» του Champions League μετά από επτά ολόκληρα χρόνια! Το κερασάκι στην τούρτα από τον Ντι Μαρία με υπέροχη λόμπα!

Έπρεπε να έρθει ο Ζοσέ Μουρίνιο για να ξορκίσει η Ρεάλ Μαδρίτης τον κακό δαίμονά της.

Με κορυφαίους και σκόρερ τους Μαρσέλο και Μπενζεμά, η «βασίλισσα» επικράτησε 3-0 της Λιόν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και σε συνδυασμό με το 1-1 στο «Ζερλάν», πέρασε στους «8» του Champions League μετά από επτά ολόκληρα χρόνια! Το κερασάκι στην τούρτα από τον Ντι Μαρία με υπέροχη λόμπα!

Σπουδαία εμφάνιση από τους «μερένχες», οι οποίοι -κατά διαστήματα- ήταν σαρωτικοί. Κατώτεροι των προσδοκιών οι «λιονέ»- οφείλουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Λορίς, διότι αν δεν ήταν κι αυτός (με τις επεμβάσεις του) θα είχαν χάσει με ακόμη μεγαλύτερο σκορ.

* Την Παρασκευή στη Νιόν θα γίνει η κλήρωση για τα προημιτελικά και τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

To ματς:

Ο Μουρίνιο ήρθε φέτος στη Μαδρίτη και μαζί του έφερε τη νοοτροπία νικητή που έλειπε από τη Ρεάλ για να φτάσει ξανά μακριά στο Champions League. Οι «μερένχες», υπήρχαν στιγμές που έμοιαζαν ασταμάτητοι απόψε το βράδυ. Σαν σε αγώνα πόλο, έβγαιναν στην επίθεση λες κι είχαν παίκτη παραπάνω. Με την τριπλέτα Εζίλ, Ρονάλντο και Μπενζεμά να «πετάει φωτιές», το μόνο που κράταγε στο παιχνίδι τη Λιόν ήταν ο Λορίς και οι φοβερές επεμβάσεις του. Ήρθε όμως η στιγμή που λύγισε και αυτός.

Μετά από εξαιρετικό συνδυασμό των Ρονάλντο και Μαρσέλο, οι οποίοι έκαναν το 1-2, ο Βραζιλιάνος μπακ, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, βγήκε φάτσα με το τέρμα και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, διαμορφώνοντας το 1-0 στο 37’! Εκμεταλλευόμενος δε ένα λάθος αντιπάλου, έβγαλε σε θέση βολής τον Μπενζεμά και αυτός με ψύχραιμο σουτ σκόραρε ξανά κόντρα στην πρώην ομάδα του, πετυχαίνοντας το 2-0 στο 66’! Αν και η υπόθεση «πρόκριση» είχε κριθεί, η Ρεάλ δεν είχε πει ακόμη την τελευταία της κουβέντα. Ο Ντι Μαρία με μια σπάνιας ομορφιάς λόμπα έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας του, γράφοντας το 3-0 στο 78'.

“With you Japan”

Οι δραματικές στιγμές που περνάει η Ιαπωνία μετά τον σεισμό των 8,9 ρίχτερ και το τσουνάμι που έπληξαν την ασιατική χώρα, έχουν προκαλέσει παγκόσμια συγκίνηση. Σε ελάχιστη μορφή ένδειξης συμπαράστασης σηκώθηκε πανό στο οποίο αναγραφόταν "Ιαπωνία είμαστε μαζί σου (with you Japan)". Για τον ίδιο λόγο τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του ματς.

Συνθέσεις:

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζοσέ Μουρίνιο): Κασίγιας, Ράμος, Καρβάλιο, Πέπε, Μαρσέλο, Τσάμπι Αλόνσο, Κεντίρα, Ντι Μαρία (78' Γκρανέρο), Εζίλ, Ρονάλντο (74' Αντεμπαγιόρ), Μπενζεμά (84' Ντιαρά).

Λιόν (Κλοντ Πιέλ): Λορίς, Ρεβεγιέρ, Κρις, Λόβρεν, Σισόκο, Γκορκίφ (68' Πιέ), Τουλαλάν, Κάλστρομ, Μπριάν (46' Γκομίς), Λισάντρο Λόπες, Ντελγκάδο (81' Πιάνιτς).

Διαιτητής: Νταμίρ Σκόμινα (Σλοβενία)
Γήπεδο: «Σαντιάγκο Μπερναμπέου»


szolj hozza: Re3-0OL

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x