Champions League

Νέβιλ: «Απαγορεύονται τα λάθη… »

Πολύ καλύτερη θα μπορούσε να ήταν η αμυντική λειτουργία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον Γκάρι Νέβιλ. Ο παλαίμαχος, πλέον, άσος των «κόκκινων διαβόλων», υποστήριξε ότι σε παιχνίδια με αντίπαλο τους «μπλαουγκράνα», απαγορεύονται λάθη, όπως αυτά που έγιναν στο «Γουέμπλεϊ».

Πολύ καλύτερη θα μπορούσε να ήταν η αμυντική λειτουργία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον Γκάρι Νέβιλ.

Ο παλαίμαχος, πλέον, άσος των «κόκκινων διαβόλων», υποστήριξε ότι σε παιχνίδια με αντίπαλο τους «μπλαουγκράνα», απαγορεύονται λάθη, όπως αυτά που έγιναν στο «Γουέμπλεϊ».

«Ασφαλώς και θα μπορούσε να παρουσιαστεί καλύτερη η Γιουνάιτεντ στον μεγάλο τελικό. Ειδικά στο δεύτερο γκολ του Μέσι, έχουν δώσει πολύ χώρο στον Αργεντινό, γεγονός που απαγορεύεται σε παιχνίδι τόσο μεγάλης σημασίας. Επιπλέον, ο Τσάβι είχε όσο χώρο ήθελε κάθε φορά για να οργανώνει το παιχνίδι και να “σπάει” τη μπάλα μοιράζοντάς τη στους συμπαίκτες του» ήταν όσα είπε ο βετεράνος Άγγλος.

Πηγή: England365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x