Champions League

«Δεν επιδιώκω να φύγω, αλλά…»

Προτεραιότητα του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ είναι η παραμονή του στον Παναθηναϊκό, ωστόσο η οικονομική πραγματικότητα που υπάρχει στην ομάδα, ενδεχομένως να τον οδηγήσει στην πόρτα της εξόδου. Επίσης, ο Γάλλος αμυντικός απέδωσε την ήττα-αποκλεισμό στην καλή μέρα και τον «ρεαλισμό» που έδειξαν οι παίκτες της Οντένσε στην αναμέτρηση, ενώ θεωρεί πως στο πρώτο γκολ υπήρξε φάουλ στον Αλέξη Τζόρβα.

Προτεραιότητα του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ είναι η παραμονή του στον Παναθηναϊκό, ωστόσο η οικονομική πραγματικότητα που υπάρχει στην ομάδα, ενδεχομένως να τον οδηγήσει στην πόρτα της εξόδου.

Επίσης, ο Γάλλος αμυντικός απέδωσε την ήττα-αποκλεισμό στην καλή μέρα και τον «ρεαλισμό» που έδειξαν οι παίκτες της Οντένσε στην αναμέτρηση, ενώ θεωρεί πως στο πρώτο γκολ υπήρξε φάουλ στον Αλέξη Τζόρβα.

Ερωτηθείς για το δικό του τέρμα με το οποίο ο Παναθηναϊκός έκανε το 1-1, είπε: «Μετά από εκείνο το γκολ, θα μπορούσαμε να επανέλθουμε στον αγώνα, ενώ μας είχε δημιουργηθεί η πεποίθηση πως μπορούμε να το γυρίσουμε. Ξεκινήσαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο, όπου καταφέραμε να πετύχουμε δεύτερο γκολ, είχαμε την ευκαιρία να σημειώσουμε και τρίτο και αν ερχόταν θα είχε τελειώσει το ματς. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ενδεχομένως θα πρέπει να είμαστε πιο αποφασιστικοί όταν πρέπει να “σκοτώσουμε” έναν αγώνα, γιατί το αποτέλεσμα ήταν να υπάρχουν και άλλα τέρματα, όπως το τέταρτο που ήταν καταπληκτικό. Είμαστε πάρα πολύ απογοητευμένοι».

Για τα τέσσερα γκολ που δέχθηκε ο Παναθηναϊκός: «Παρατηρήστε το πρώτο, το δεύτερο και το τέταρτο τέρμα. Το πρώτο ήρθε με φάουλ που δεν έδωσε ο διαιτητής. Στο δεύτερο έχουμε έναν αμυντικό που πετυχαίνει το γκολ από μακριά, ενώ το τέταρτο ήταν η απόδειξη της καλής μέρας στην οποία βρέθηκαν. Δεν έχασαν πολλές ευκαιρίες, αλλά ήταν πιο ρεαλιστές. Παίζουμε στον Παναθηναϊκό, όπου νικάμε και χάνουμε όλοι μαζί».

Τέλος, όσον αφορά στην παραμονή του: «Σήμερα είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού και είμαι περήφανος γι’ αυτό. Όμως στο ποδόσφαιρο όλα δυνατά. Είμαι εδώ για κάνω τη δουλειά μου και όσο παραμένω εδώ θα παίζω για τον Παναθηναϊκό. Δεν επιδιώκω να φύγω, όμως υπάρχει μία οικονομική πραγματικότητα που μπορεί να με κάνει να αποχωρήσω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x