Champions League

«Εμείς θα φέρουμε τον κόσμο πίσω»

Υποχρέωση των παικτών του Παναθηναϊκού είναι να φέρουν ξανά τον κόσμο στο γήπεδο, σύμφωνα με τον Κώστα Κατσουράνη. Ο μέσος των «πρασίνων» τόνισε πως η ομάδα του δεν έπαιξε άσχημα, ωστόσο χαρακτήρισε δίκαιη την πρόκριση της Οντένσε από τη στιγμή που κατάφερε να σημειώσει τέσσερα τέρματα.

Υποχρέωση των παικτών του Παναθηναϊκού είναι να φέρουν ξανά τον κόσμο στο γήπεδο, σύμφωνα με τον Κώστα Κατσουράνη.

Ο μέσος των «πρασίνων» τόνισε πως η ομάδα του δεν έπαιξε άσχημα, ωστόσο χαρακτήρισε δίκαιη την πρόκριση της Οντένσε από τη στιγμή που κατάφερε να σημειώσει τέσσερα τέρματα.

«Η ομάδα σήμερα δεν έπαιξε τόσο άσχημα, αλλά όταν δέχεσαι τόσο εύκολα τέσσερα γκολ, τότε δεν μπορείς να πείσεις κανέναν ότι έπαιξες καλά. Αυτοί πέτυχαν τα γκολ και άξιζαν την πρόκριση», ήταν το πρώτο σχόλιο του Κώστα Κατσουράνη.

Για την υποστήριξη του κόσμο στο ΟΑΚΑ: «Ο κόσμος στήριξε σήμερα την ομάδα. Εμείς τον φέραμε λόγω της εμφάνισης που κάναμε στο πρώτο παιχνίδι στη Δανία και γι’ αυτό εμείς θα πρέπει να τον φέρουμε πίσω. Σίγουρα, υπάρχει απογοήτευση τόσο σε εμάς, όσο και στον κόσμο, αλλά είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε τα πάντα για τον φέρουμε πίσω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x