Champions League

Αβραάμ: «Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα»

Σίγουρος ότι την Τρίτη στη Γερμανία ο Ολυμπιακός θα παλέψει για το καλύτερο με αντίπαλο την Ντόρτμουντ δήλωσε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα. Ο διεθνής αμυντικός εξέφρασε την εμπιστοσύνη του ότι το αποτέλεσμα με τον ΟΦΗ δεν θα επηρεάσει. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Τόλης Χριστοφοράκης

Σίγουρος ότι την Τρίτη στη Γερμανία ο Ολυμπιακός θα παλέψει για το καλύτερο με αντίπαλο την Ντόρτμουντ δήλωσε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα. Ο διεθνής αμυντικός εξέφρασε την εμπιστοσύνη του ότι το αποτέλεσμα με τον ΟΦΗ δεν θα επηρεάσει.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Τόλης Χριστοφοράκης





Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Αβραάμ Παπαδόπουλου στη συνέντευξη Τύπου του αυριανού αγώνα:

-Εάν τον χαρακτηρίζουν ''τελικό'' τον αυριανό αγώνα:
«Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς. Σίγουρα είναι δύσκολο, αλλά δεν το βλέπω σαν τελικό. Η ομάδα είναι έτοιμη να παίξει το ποδόσφαιρο που μπορεί και να πάρει αύριο τη νίκη»

-Εάν θα επηρεάσει η ισοπαλία με τον ΟΦΗ:
«Αυτό το ματς πέρασε, ήταν αρνητικό αποτέλεσμα για την ομάδα, το αυριανό ματς είναι διαφορετικό. Πιστεύω ότι η ομάδα μας έχει την ποιότητα για να πάρει κάτι καλό από το παιχνίδι».

-Για την Ντόρτμουντ:
«Η Ντόρτμουντ θα μπει πολύ δυνατά, όπως σε όλα τα ματς της. Εμείς θα πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι και να μην την αφήσουμε να κάνει το παιχνίδι της. Αν καταφέρουμε να πετύχουμε και γκολ, θα είναι ό,τι καλύτερο για μας».

-Για τα εύκολα γκολ που δέχεται η ομάδα:
«Δουλεύουμε όλον αυτόν τον καιρό, χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό το κομμάτι. Η ομάδα δεχόταν γκολ, αλλά έπαιρνε τα αποτελέσματα. Αύριο πιστεύω να μην δεχτούμε γκολ. Η ομάδα θα βελτιώνεται σιγά-σιγά και θα έχουμε τα αποτελέσματα που επιθυμούμε»

-Ένα μήνυμα για τους οπαδούς του Ολυμπιακού:
«Θα μπούμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να πάρουμε σε αυτό το παιχνίδι αυτό που θέλουμε εμείς και οι φίλαθλοι της ομάδας μας, έτσι ώστε όλοι μαζί στο τέλος να είμαστε χαρούμενοι. Σίγουρα περνάμε δύσκολα και θέλουμε να δώσουμε χαρά σε όλους τους Έλληνες. Ο Ολυμπιακός εκπροσωπεί την Ελλάδα στο Champions League. Το έχω ξαναπεί ότι έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας».

Δείτε τι μεταδίδει από τη Γερμανία ο Τόλης Χριστοφοράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x