Champions League

Για να λιγοστεύουμε!

Οι αγώνες της Τετάρτης στο Champions League θα ξεχωρίσουν την ήρα από το στάρι και θα δώσουν μία καλύτερη εικόνα για τις ομάδες που θα μας απασχολήσουν και μετά το Φλεβάρη στο Champions League αλλά και γι’ αυτές που τα ψωμιά τους θα τελειώσουν το Δεκέμβρη. Μπάγερν-Νάπολι, Βιγιαρεάλ-Μαν. Σίτι, Ίντερ-Λιλ και Λιόν-Ρεάλ Μαδρίτης ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα. !

Οι αγώνες της Τετάρτης στο Champions League θα ξεχωρίσουν την ήρα από το στάρι και θα δώσουν μία καλύτερη εικόνα για τις ομάδες που θα μας απασχολήσουν και μετά το Φλεβάρη στο Champions League αλλά και γι’ αυτές που τα ψωμιά τους θα τελειώσουν το Δεκέμβρη. Μπάγερν-Νάπολι, Βιγιαρεάλ-Μαν. Σίτι, Ίντερ-Λιλ και Λιόν-Ρεάλ Μαδρίτης ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα. Τα αποτελέσματα της Τρίτης, τρέλανε κόσμο ο ΑΠΟΕΛ!

Α’ Όμιλος

Έτοιμη να αγκαλιάσει την πρώτη θέση στον όμιλο είναι η Μπάγερν με νίκη επί της Νάπολι. Ο Γιούπ Χάινκες εξακολουθεί να μην υπολογίζει στους Ρόμπεν και Μπρένο, ωστόσο Σβαϊνστάιγκερ και Βαν Μπούιτεν θα είναι διαθέσιμοι παρά τους πρόσφατους τραυματισμούς. Ο τιμωρημένος Καναβάρο και ο τραυματίας Γκαργκάνο θα λείψουν από την ιταλική ομάδα, που θα έχει όμως στη σύνθεσή της τον Γκόραν Πάντεφ, που ήταν σκόρερ του γκολ με το οποίο αποκλείστηκαν οι Βαυαροί την περασμένη περίοδο (από την Ίντερ).

Η αποδεκατισμένη Βιγιαρεάλ φιλοξενεί την ασταμάτητη στην Αγγλία Μάντσεστερ Σίτι. Στο πλήρωμα του «κίτρινου υποβρυχίου» δεν θα βρίσκονται οκτώ πολύτιμοι παίκτες, οι τραυματίες Ρόσι, Νιλμάρ, Σένα, Ρουμπέν, Σαπάτα, Κάνι, Μαρτσένα και Άνχελ. Χουάν Κάρλος Γαρίδο υπολογίζει σε μόλις 13 παίκτες, εξαιρουμένων των τερματοφυλάκων. Στον αντίποδα, οι «πολίτες» θα είναι πλήρεις αφού και ο Μάριο Μπαλοτέλι επιστρέφει έχοντας εκτίσει ποινή τριών αγωνιστικών.

Μπάγερν Μονάχου-Νάπολι
Διαιτητής
: Μπιόρν Κούιπερς (Ολλανδία)

Βιγιαρεάλ-Μάντσεστερ Σίτι
Διαιτητής
: Πέδρο Προένσα (Πορτογαλία)

Βαθμολογία

Θέση Ομάδα Βαθμοί (Διαφορά τερμάτων)

1) Μπάγερν Μονάχου 7 (5-1)
2) Νάπολι 5 (4-2)
3) Μάντσεστερ Σίτι 4 (3-4)
4) Βιγιαρεάλ 0 (1-6)

Επόμενη αγωνιστική (22/11)

Νάπολι-Μάντσεστερ Σίτι
Μπάγερν Μονάχου-Βιγιαρεάλ

Β’ Όμιλος

Η Ίντερ φιλοξενεί τη Λιλ στο «Μεάτσα» με τους μεν γηπεδούχους να αναζητούν… καταφύγιο στην Ευρώπη για την κάκιστη πορεία τους στη Serie A (στη 17η θέση μετά από 9 αγωνιστικές) και τους δε πρωταθλητές Γαλλίας να παίζουν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά για την πρόκριση. Οι τραυματίες Μαϊκόν και Ζούλιο Σέζαρ, μαζί με τον Φορλάν που δεν έχει δικαίωμα απουσιών θα λείψουν από τους «νερατζούρι», ενώ απόντες από τους φιλοξενούμενους θα απουσιάσουν οι Μπάσα και Μπαλμόν.

Η Τραμπζονσπόρ υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον απόηχο του 3-0 της Ρωσίας. Οι Βίτεκ και Ατάς θα λείψουν από τους γηπεδούχους, ενώ στον αντίποδα δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Χόντα, Ακινφέεφ, Νέτσιντ και Γκονζάλες.

Τραμπζονσπόρ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Διαιτητής
: Αλμπέρτο Ουντιάνο Μαγένκο (Ισπανία)

Ίντερ-Λιλ
Διαιτητής
: Βόλφγκανγκ Σταρκ (Γερμανία)

Βαθμολογία

Θέση Ομάδα Βαθμοί (Διαφορά τερμάτων)

1) Ίντερ 6 (4-3)
2) ΤΣΣΚΑ Μόσχας 4 (7-5)
3) Τραμπζονσπόρ 4 (2-4)
4) Λιλ 2 (3-4)

Επόμενη αγωνιστική (22/11)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Λιλ (19:00)
Τραμπζονσπόρ-Ίντερ (21:45)

Γ’ Όμιλος

Να καλύψει το χαμένο έδαφος από τη μέτρια πορεία της στις τρεις πρώτες αγωνιστικές θέλει η Μαν. Γιουνάιτεντ που υποδέχεται την Οτελούλ Γκαλάτι. Εκτός μάχης για τους πρωταθλητές Αγγλίας είναι ο τιμωρημένος Βίντιτς και οι τραυματίες Γιανγκ, Γκίμπσον και Σμόλινγκ, την ώρα που αμφίβολοι είναι οι Γκιγκς, Ράφαελ και Κλέβερλι. Από την Οτελούλ, που αναζητεί ακόμη τον πρώτο της βαθμό στους ομίλους, θα λείψει ο Περεντίγια.

Η Μπενφίκα έχει χρυσή ευκαιρία να σφραγίσει την πρόκριση με νίκη επί της Βασιλείας στο «Ντα Λους». Ο τιμωρημένος Έμερσον δεν θα αγωνιστεί με τους «αετούς», ενώ για τον ίδιο λόγο θα παρακολουθήσει το ματς από την εξέδρα κι όχι τον πάγκο ο προπονητής της συμπρωτοπόρου (μαζί με την Πόρτο) του πορτογαλικού πρωταθλήματος, Ζόρζε Ζεσούς. Σημαντικό πρόβλημα αποτελεί για την πρωταθλήτρια Ελβετίας η απουσία του επιθετικού διδύμου, Φράι και Στρέλερ, λόγω καρτών.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Οτελούλ Γκαλάτι
Διαιτητής
: Μάριο Στραχόνια (Κροατία)

Μπενφίκα-Βασιλεία
Διαιτητής
: Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο (Ισπανία)

Βαθμολογία

Θέση Ομάδα Βαθμοί (Διαφορά τερμάτων)

1) Μπενφίκα 7 (4-1)
2) Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 5 (6-4)
3) Βασιλεία 4 (5-6)
4) Οτελούλ Γκαλάτι 0 (1-5)

Επόμενη αγωνιστική (22/11)

Οτελούλ Γκαλάτι-Βασιλεία
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπενφίκα

Δ’ Όμιλος

Η Λιόν θέλει να συνεχίσει την εξαιρετική της παράδοση ως γηπεδούχος απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς μετρά τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Πλήγμα αποτελεί για τη γαλλική ομάδα το γεγονός ότι χάνουν το ματς οι τραυματίες Μπάστος και Λισάντρο, ενώ αμφίβολος είναι ο Σισοκό. Η «βασίλισσα», που είναι πρωτοπόρος στην Primera Division και μετρά το απόλυτο στο Champions League, θα εμφανιστεί με αρκετά προβλήματα στο «Ζερλάν». Νοκ άουτ έχουν τεθεί οι Καρβάλιο, Αλμπιόλ, Κακά, Αρμπελόα και Μαρσέλο που έχουν μικροτραυματισμούς.

Ο Άγιαξ, που δίνει μάχη για τη δεύτερη θέση του γκρουπ, υποδέχεται στο Άμστερνταμ την… άποντη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Τέσσερα προβλήματα έχει ο Φρανκ Ντε Μπουρ για τους γηπεδούχους, μιας και θα λείψουν οι Μπόιλεσεν, Σίλβα, Σερέρο και Σίγκθορσον. Οι πρωταθλητές Κροατίας θα παραταχθούν χωρίς τους Μπίσκαν, Τσάγκο και Αλίσπαχιτς.

Λιόν-Ρεάλ Μαδρίτης
Διαιτητής
: Νικόλα Ριτσόλι (Ιταλία)

Άγιαξ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Διαιτητής
: Μάρτιν Άτκινσον (Αγγλία)

Βαθμολογία

Θέση Ομάδα Βαθμοί (Διαφορά τερμάτων)

1) Ρεάλ Μαδίτης 9 (8-0)
2) Άγιαξ 4 (2-3)
3) Λιόν 4 (2-4)
4) Ντιναμό Ζάγκρεμπ 0 (0-5)

Επόμενη αγωνιστική (22/11)

Ρεάλ Μαδρίτης-Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Λιόν-Άγιαξ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x