Champions League

Χέρι- χέρι στους «16»

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε πάλι το θαύμα του. Σκόραρε τρεις φορές, ξεπέρασε τα 200 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και χάρισε στην Μπαρτσελόνα τη νίκη- πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ σε βάρος της Πλζεν με σκορ 4-0!

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε πάλι το θαύμα του. Σκόραρε τρεις φορές, ξεπέρασε τα 200 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και χάρισε στην Μπαρτσελόνα τη νίκη- πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ σε βάρος της Πλζεν με σκορ 4-0!

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ πήρε ακόμη ένα παιχνίδι στις πλάτες του και κατάφερε πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου να σκοράρει δύο φορές. Αρχικά, στο 24’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και στις καθυστερήσεις. Στο δεύτερο μέρος, ο Σεσκ Φάμπρεγας στο 72’ «κλείδωσε» τη νίκη, ενώ λίγο πριν το τελικό σφύριγμα ξανά ο Μέσι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης απέδρασαν σχετικά εύκολα από την έδρα της Πλζεν και σε συνδυασμό με την ισοπαλία νωρίτερα της Μίλαν στην έδρα της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, ανέβηκαν μόνοι πρώτοι στον όγδοο όμιλο!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Πλζεν: Πάβλικ, Λιμπέρσκι, Γιράνεκ, Τσισόβσκι, Ραϊτόραλ, Κόλαρ (68’ Ντουρίς), Μπίστρον, Πετρζέλα, Πίλαρ, Χόρβατ (78’ Ρέζνικ), Μπάκος (24’ Σεβίνσκι).

Μπαρτσελόνα:
Βίκτορ Βαλντές, Ντανιέλ Άλβες (71’ Μάξγουελ), Πικέ, Πουγιόλ, Αμπιντάλ (73’ Σάντσες), Μπουσκέτς (65’ Κεϊτά), Τιάγκο Αλκάνταρα, Φάμπρεγκας, Κουένκα, Αντριάνο, Μέσι.

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ- Μίλαν 1-1

Το… στραβοπάτημα της Μίλαν στην έδρα της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ μετετράπη σε πανηγυρισμούς! Η νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Πλζεν, χάρισε στους «ροσονέρι» την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Τσέχοι έμειναν στον ένα βαθμό, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος, ενώ η ιταλική ομάδα έχει οκτώ.

Στην 3η θέση βρίσκεται η ΜΠΑΤΕ, η οποία δεν έχει ελπίδες για πρόκριση παρά τους δύο της πόντους, καθώς σε περίπτωση ισοβαθμίας η Μίλαν έχει το πλεονέκτημα.

Για την ιστορία, οι «ροσονέρι» αν και προηγήθηκαν στο 22’ με τον Ιμπραΐμοβιτς, «πλήρωσαν» τις χαμένες ευκαιρίες τους και την λάθος… έμπνευση του Αμπατέ στο 55’ και έδωσαν την ευκαιρία στους Λευκορώσους να πάρουν ακόμη ένα βαθμό!

Ένα δεκάλεπτο μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο δεξιοπόδαρος μπακ της ιταλικής ομάδας ανέτρεψε τον Κοντσεβόι μέσα στην περιοχή και Μπρεσάν διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα από τα έντεκα βήματα.


szolj hozza: B1-1M

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ: Γκούτορ, Γιούρεβιτς, Ράντκοφ, Μπορντάτσεφ, Σίμιτς, Βολόντκο, Μπρεσάν, Κοντσεβόι (84’ Γκόρντεγτσουκ), Μπάγκα (76’ Παβλόφ), Ολέκνοβιτς, Σκάβις.

Μίλαν: Αμπιάτι, Ταϊβό, Αμπατέ, Σίλβα, Νέστα (67’ Μπονέρα), Νοτσερίνο, Αμπροσίνι, Μπόατενγκ, Ακουιλάνι (69’ Ζέεντορφ), Ιμπραΐμοβιτς, Ρομπίνιο (83’Γκανζ).

Θέση Ομάδα Βαθμοί (Διαφορά τερμάτων)

1) Μπαρτσελόνα 10 (13-2)
2) Μίλαν 8 (7-3)
3) ΜΠΑΤΕ 2 (2-11)
4) Πλζεν 1 (1-5)

Επόμενη αγωνιστική (23/11)


ΜΠΑΤΕ- Πλζεν (20:00)
Μίλαν –Μπαρτσελόνα (21:45)

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x