Champions League

«Έχουμε δυνατότητες να προχωρήσουμε»

Αισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, εμφανίστηκε αμέσως μετά την κλήρωση των ομίλων της διοργάνωσης ο Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος βρέθηκε στο Μονακό. Ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ έκανε λόγο για δύσκολες αντιπάλους (Άρσεναλ, Σάλκε, Μονπελιέ) τονίζοντας ωστόσο ότι οι Πειραιώτες μπορούν και με τη στήριξη των οπαδών τους να τα καταφέρουν.

Αισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, εμφανίστηκε αμέσως μετά την κλήρωση των ομίλων της διοργάνωσης ο Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος βρέθηκε στο Μονακό.

Ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ έκανε λόγο για δύσκολες αντιπάλους (Άρσεναλ, Σάλκε, Μονπελιέ) τονίζοντας ωστόσο ότι οι Πειραιώτες μπορούν -και με τη στήριξη των οπαδών τους- να τα καταφέρουν.

«Είμαστε χαρούμενοι που συμμετέχουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όπως είχα πει και μετά την περυσινή κλήρωση, η Αγγλία η Γαλλία και η Γερμανία είναι πολύ καλές σχολές ποδοσφαίρου. Οι αντίπαλοι μας είναι δύσκολες ομάδες», ήταν το πρώτο σχόλιο του κ. Μαρινάκη ο οποίος πρόσθεσε:

«Πρέπει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε συνηθίσει στα δύσκολα παιχνίδια. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα πάμε καλά, καλύτερα από πέρυσι. Τόσο ο προπονητής όσο και οι παίκτες θα πρέπει να δείξουν την αξία τους στο γήπεδο. Είμαστε στην αρχή της σεζόν, η ομάδα με τον καιρό θα παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο και με την στήριξη των οπαδών μας στο Καραϊσκάκη νομίζω πως έχουμε δυνατότητες να προχωρήσουμε και να πάμε μπροστά. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε μία νέα ομάδα, υποδομές και να αποδείξουμε ότι πρέπει να βρισκόμαστε εδώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x