Champions League

Ζιράρ: «Ευκαιρία να βγάλουμε το κεφάλι μας από το νερό»

Ως ένα παιχνίδι το οποίο θα δώσει την ευκαιρία στην ομάδα του να… «βγάλει το κεφάλι της από το νερό» χαρακτήρισε το αυριανό με τον Ολυμπιακό ο προπονητής της Μονπελιέ. Ο Ρενέ Ζιράρ παραδέχθηκε ότι είναι ένα ματς που θα καθορίσει το μέλλον των δύο ομάδων στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, γενικότερα.

Ως ένα παιχνίδι το οποίο θα δώσει την ευκαιρία στην ομάδα του να… «βγάλει το κεφάλι της από το νερό» χαρακτήρισε το αυριανό με τον Ολυμπιακό ο προπονητής της Μονπελιέ.

Ο Ρενέ Ζιράρ παραδέχθηκε ότι είναι ένα ματς που θα καθορίσει το μέλλον των δύο ομάδων στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, γενικότερα.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Μετά από την ισοπαλία μας στο τελευταίο παιχνίδι γνωρίζαμε ότι ο Ολυμπιακός θα είναι ο μεγαλύτερός μας αντίπαλος καθώς Άρσεναλ και Σάλκε έχουν περισσότερες πιθανότητες για διάκριση. Ο νικητής θα έχει την ευκαιρία να δώσει τη μάχη του για την πρόκριση. Δεν νομίζω ότι είμαστε φαβορί. Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως είναι ο Ολυμπιακός όταν βλέπεις τι έχει πετύχει κάθε ομάδα στην Ευρώπη. Είναι μια θαυμάσια ομάδα. Νομίζω ότι εκτός έδρας είναι περισσότερο επικίνδυνοι σε σχέση με τα παιχνίδια στην έδρα του, καθώς είναι αρκετά συμπαγής αμυντικά. Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και σίγουροι στις ενέργειές μας. Ο σκοπός μας είναι να μην ρισκάρουμε», ανέφερε ο προπονητής της Μονπελιέ…

«Το Τσάμπιονς Λιγκ μας δίνει την ευκαιρία να ξεφύγουμε από την πίεση του πρωταθλήματος. Δεν είμαστε καθόλου νευρικοί αλλά φυσικά υπάρχει πίεση και στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο σπίτι μας ποτέ δεν είχαμε εύκολο έργο. Το αυριανό παιχνίδι όμως είναι μια μεγάλη ευκαιρία να βγάλουμε το κεφάλι μας από το νερό και να ανασάνουμε. Θα παίξουμε για να νικήσουμε. Μάθαμε πάρα πολλά από αυτή την διοργάνωση, ανακαλύψαμε πως είναι να παίζεις στο κορυφαίο επίπεδο. Εμπιστεύομαι απόλυτα τους παίκτες μου και την ομάδα μου και ξέρω ότι είναι ικανοί να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x