Champions League

Γουστάρει ανατροπές η Γιουνάιτεντ!

Ποτέ δεν πρέπει να την ξεγράφεις! Όπως και στην Αγγλία έτσι και στην Πορτογαλία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε με ανατροπή τη Μπράγκα (3-1) και εξασφάλισε από απόψε το βράδυ την πρώτη θέση του γκρουπ και την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ! Χαμός για το δεύτερο εισιτήριο μετά το μεγάλο «διπλό» της Γαλατάσαραϊ κόντρα στην Κλουζ (1-3)! Δείτε video με όλα τα γκολ!

Ποτέ δεν πρέπει να την ξεγράφεις!

Όπως και στην Αγγλία έτσι και στην Πορτογαλία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε με ανατροπή τη Μπράγκα (3-1) και εξασφάλισε από απόψε το βράδυ την πρώτη θέση του γκρουπ και την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ!

Χαμός για το δεύτερο εισιτήριο μετά το μεγάλο «διπλό» της Γαλατάσαραϊ κόντρα στην Κλουζ (1-3)!


Η 4η αγωνιστική:

Μπράγκα-Μάντσεστερ Γ. 1-3
(49’ πεν. Άλαν-80’ Φαν Πέρσι, 84’ πεν. Ρούνεϊ, 90+2’ Ερνάντες)

Κλουζ-Γαλατάσαραϊ 1-3
(53 Σουγκού-18’, 61’, 74’ Μπουράκ Γιλμάζ)

Η 5η αγωνιστική (20/10):

Γαλατάσαραϊ-Μάντσεστερ Γ.
Κλουζ-Μπράγκα

Βαθμολογία 8ου ομίλου:

1.Μάντσεστερ Γ. 12 (9-4)
2. Γαλατάσαραϊ 4 (4-5)
3. Κλουζ 4 (5-6)
4. Μπράγκα 3 (5-8)

Μπράγκα-Μάντσεστερ Γ. 1-3

Το πρώτο ημίχρονο ήταν από αυτά που ξεχνιούνται γρήγορα, με μια κεφαλιά στο δοκάρι από τον Έντερ να καταγράφεται ως η πιο αξιοσημείωτη φάση. Όχι όμως και το δεύτερο! Με τραβηγμένο πέναλτι για παράβαση που δόθηκε σε επαφή του Έβανς με τον Κουστόδιο μέσα στην περιοχή, η Μπράγκα πήρε το προβάδισμα με τον Άλαν να ευστοχεί από την άσπρη βούλα διαμορφώνοντας το 1-0. Όπως όμως και στο «Ολντ Τράφορντ», όπου ο Βραζιλιάνος σημείωσε δύο τέρματα δεν ήταν αρκετά για την ομάδα του. Μετά το μπλακ-άουτ λόγω προβλήματος στον φωτισμό (12’ διακοπή), η Μάντσεστερ Γ. αφυπνίστηκε μετά το δικό της μπλακ-άουτ και πέτυχε μια ανατροπή, από αυτές που μόνο εκείνη ξέρει να πετυχαίνει! Με τον Φαν Πέρσι να έχει περάσει στο γήπεδο και να δίνει το σύνθημα για την αντεπίθεση ισοφάρισε σε 1-1. Με το παιχνίδι στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Άγγλοι ανέβασαν την πίεσή τους και μπορεί ο Ερνάντες να αστόχησε από πλεονεκτική θέση στην περιοχή, αλλά ο Ρούνεϊ δεν άφησε την φάση να πάει χαμένη, καθώς κέρδισε πέναλτι κι εν συνεχεία δεν λάθεψε από τα 11 μέτρα. Για να έρθει ο «Τσιτσαρίτο» στις καθυστερήσεις να βάλει κι αυτός την υπογραφή του σε μια μεγάλη -έτσι όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση- νίκη. Να σημειωθεί πως ο Ρούνεϊ έφτασε τα 27 γκολ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση (όσα κι ο Γκιγκς) και θέλει άλλο ένα για να γίνει ο πρώτος Βρετανός σκόρερ.


szolj hozza: B1-0M www.fasthighlights.com


szolj hozza: B1-1M www.fasthighlights.com


szolj hozza: B1-2M www.fasthighlights.com


szolj hozza: B1-3M www.fasthighlights.com

Μπράγκα (Ζοσέ Πεσέιρο): Μπέτο, Κοέλιο, Έλντερσον, Ντουγκλάο, Αμορίμ, Ρούμπεν Μίκαελ, Λεάντρο Σαλίνο, Κουστόντιο, Άλαν, Ούγκο Βιάνα, Έντερ.

Μάντσεστερ Γ. (Σερ Άλεξ Φέργκιουσον): Ντε Χέα, Εβρά, Έβανς, Σμόλινγκ, Βαλέντσια, Άντερσον, Γκιγκς, Νάνι, Ρούνεϊ, Ερνάντες, Γουέλμπεκ.

Κλουζ-Γαλατάσαραϊ 1-3

Η φτωχή συγκομιδή του μόλις ενός πόντου για τη Γαλατάσαραϊ ήταν πράγματι άδικη. Και απέναντι στην Κλουζ του Παντελή Καπετάνου, έκανε ό,τι μπορούσε για να το αποδείξει. Με έναν πολύ μεγάλο πρωταγωνιστή: τον Μπουράκ Γιλμάζ, ο οποίος έγινε μόλις ο δεύτερος Τούρκος (ο άλλος είναι ο Τουντσάι Σανλί) που σημειώνει χατ-τρικ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο 18’ ο Άλντιτοπ του έβγαλε ωραία μπαλιά κι αυτός με γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Σουγκού έβαλε προσωρινά (ξανά) στο παιχνίδι τους γηπεδούχους Ρουμάνους, αλλά ο Γιλμάζ με άλλα δύο υπέροχα τέρματα διασφάλισε το «διπλό» κι αναπτέρωσε τις ελπίδες της ομάδας του για την κατάληψης της δεύτερης προνομιούχου θέσης του ομίλου.


C1-3G Genis Ozet από Maclar_Buradatv

Κλουζ (Πάουλο Σέρζιο): Φελγκουέιρας, Ίβο Πίντο, Σεψί, Πίκολο, Καντού, Καμόρα, Μουρεσάν, Γκοντεμεσέ, Λουίς Αλμπέρτο, Καπετάνος, Σουγκού.

Γαλατάσαραϊ (Φατίχ Τερίμ): Μουσλέρα, Κρις, Νουνκό, Έμπουε, Χ. Άλντιτοπ, Σελτσούκ Ινάν, Ριέρα, Κουρτουλούς, Εμρέ Κολάκ, Μπουράκ Γιλμάζ, Ουμούτ Μπουλούτ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x