Champions League

Οδυνηρός αποκλεισμός στα πέναλτι για την ΑΕΚ Λάρνακας

Η ΑΕΚ Λάρνακας ηττήθηκε στα πέναλτι από τη Μίντιλαντ και θα συνεχίσει στα προκριματικά του Europa League, με τους Δανούς να προκρίνονται στον 3ο γύρο του Champions League.

Οδυνηρός αποκλεισμός για την ΑΕΚ Λάρνακας. Ο κυπριακός σύλλογος ηττήθηκε με 4-3 στα πέναλτι από τη Μίντιλαντ (με τα δύο ματς να έχουν λήξει με σκορ 1-1) και αποκλείστηκε από τα προκριματικά του Champions League.

Η ΑΕΚ θα συνεχίσει στα προκριματικά του Europa League όπου θα έχει δύσκολο έργο κόντρα στην Παρτίζαν, ενώ η Μίντιλαντ θα έχει ακόμη πιο… ζόρικο αντίπαλο στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League αφού θα αντιμετωπίσει την Μπενφίκα!

Στα του ματς, η κυπριακή ομάδα άνοιξε το σκορ μόλις στο 9’ με τον Ολατούνι, αλλά η χαρά της κράτησε τρία λεπτά αφού στο 12’ ο Ντάλσγκααρντ ισοφάρισε. Παρά τις αρκετές τελικές μπροστά στις δύο εστίες το σκορ δεν άλλαξε με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στην παράταση, εκεί όπου πρυτάνευσε η λογική και ο… φόβος του αποκλεισμού κάτι που φαινόταν μέσα στο γήπεδο και στις λίγες ευκαιρίες.

Το ματς οδηγήθηκε στη «ρώσικη ρουλέτα» με τον πρώην χαφ του Παναθηναϊκού, Όμρι Άλτμαν, να χάνει το πρώτο πέναλτι, αλλά ο Καμπά είδε τον αντίπαλο πορτιέρε να του… βγάζει το τελευταίο πέναλτι και να κρατάει την ΑΕΚ Λάρνακας ζωντανή. Παρόλα αυτά, στα «καπάκια» ο Γκουστάβο έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι της εστίας και η Μίντιλαντ προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x