Champions League

Πέρασε… πάνω από την Αστάνα και έκλεισε από απόψε ραντεβού με την ΑΕΚ η Ντινάμο Ζάγκρεμπ!

Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ ισοπέδωσε την Αστάνα στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο (4-0) και μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς στο Καζακστάν, έκλεισε από απόψε ραντεβού με την ΑΕΚ στον γ' προκριματικό.

Καθάρισε από ημίχρονο την Αστάνα και τσέκαρε από σήμερα το «εισιτήριο» για τον γ’ προκριματικό του Champions League και τα ματς με την ΑΕΚ η Ντινάμο Ζάγκρεμπ (4-0)!

Μετά από ένα εικοσάλεπτο ηρεμίας, οι πρωταθλητές Κροατίας πάτησαν το... γκάζι και έφτασαν σε σκορ πρόκρισης από το πρώτο 45λεπτό, σκοράροντας τρεις φορές σε μόλις επτά λεπτά!

Εξαιρετική εμφάνιση από Ιβάνουσετς που πέτυχε χατ-τρικ, έχοντας ως άξιο συμπαραστάτη τον Πέτκοβιτς (που άνοιξε το σκορ), οι οποίοι είναι και οι δύο πιο επικίνδυνοι παίκτες της ομάδας του Ιγκόρ Μπίσκαν.

Πολύ καλή η παρουσία των Κροατών στον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας πως -αν συνεχίσουν σε αυτούς τους ρυθμούς- η «Ένωση» θα έχει δύσκολο έργο στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η Ντινάμο μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, αλλά στο πρώτο εικοσάλεπτο δεν κατάφερε να δημιουργήσει ιδιαίτερες φάσεις μπροστά από αντίπαλη εστία. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, όμως, άρχισε να γίνεται πολύ απειλητική.

Στο 26’, και μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ριστόφσκι πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι. Στο 32’, ο Ιβάνουσετς επιχείρησε να σκοράρει με ένα φανταστικό σουτ, αλλά ο Τσόντριτς έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 36’, ο Μοχαράμι βρήκε τον Πέτκοβιτς στα όρια της περιοχής, εκείνος έκανε το κοντρόλ και σούταρε, με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα, για το 1-0!



Στο 41’, ο Ιβάνουσετς υποδέχθηκε ωραία την μπάλα, διανύοντας κάποια μέτρα προς την περιοχή και με ένα όμορφο συρτό σουτ, έστειλε την μπάλα χαμηλά στη γωνία του Τσόντριτς, για το 2-0!



Δύο λεπτά αργότερα, η Ντινάμο έφτασε σε ακόμη ένα γκολ. O Μοχαράμι έκανε ωραία κούρσα και σέντρα από τα δεξιά, με τον Ιβάνουσετς να παίρνει την κεφαλιά από κοντά και να κάνει το 3-0, το οποίο ήταν και το σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στην ανάπαυλα.



Οι γηπεδούχοι συνέχισαν το δεύτερο μέρος από εκεί που άφησαν το πρώτο και στο 56’, πέτυχαν ακόμη ένα γκολ. Ο Ιβάνουσετς έγινε αποδέκτης της μπάλας εκτός περιοχής και με ένα πανέμορφο πλασέ, έστειλε την μπάλα στη γωνία του Τσόντριτς, κάνοντας το 4-0, πετυχαίνοντας χατ-τρικ!



Στο 78', η Ντινάμο έφτασε κοντά στο 5-0. Ο Λιούμπισιτς υποδέχθηκε όμορφα την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή και έκανε αμέσως το σουτ, με τον Τσόντριτς να πέφτει στη γωνία του και να απομακρύνει. Στα τελευταία λεπτά, δεν υπήρξε κάτι αξιοσημείωτο, με το 4-0 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ντινάμο Ζάγκρεμπ-Αστάνα 4-0

Η στατιστική απεικόνιση:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x