Champions League

Βασικός ο Τζόλης στη ρεβάνς της Κλαμπ Μπριζ με τη Ζάλτσμπουργκ

Με τον Χρήστο Τζόλη στη βασική της σύνθεση θα αντιμετωπίσει σε λίγη ώρα η Κλαμπ Μπριζ τη Ζάλτσμπουργκ στο Βέλγιο, στη ρεβάνς των δύο ομάδων για τα προκριματικά του Champions League.

Σε λίγη ώρα (20:30), η Κλαμπ Μπριζ θα υποδεχθεί στο «Jan Breydel» τη Ζάλτσμπουργκ, στη ρεβάνς των δύο ομάδων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Με «προίκα» το υπέρ τους 1-0 από τον πρώτο αγώνα στην Αυστρία, οι Βέλγοι θέλουν να «τσεκάρουν» το εισιτήριο της πρόκρισης και να διεκδικήσουν την είσοδό τους στη League Phase της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης μέσω των playoffs.

Στην αρχική ενδεκάδα της Κλαμπ Μπριζ βρίσκεται ο Χρήστος Τζόλης, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να ξεκινά φέτος για έκτη φορά σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο αρχικό σχήμα της ομάδας του σε όλες τις διοργανώσεις!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x