Champions League

Τεράστια Πάφος, ξέρανε τον Ερυθρό Αστέρα με γκολάρα στο φινάλε και πέρασε στο Champions League!

Με ένα τρομερό γκολ του Τζάτζα στο 89', η Πάφος ισοφάρισε σε 1-1 τον Ερυθρό Αστέρα και προκρίθηκε στη league phase του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της!

Κουνάει σεντόνι η Πάφος! Οι πρωταθλητές Κύπρου έγραψαν ιστορία, ισοφαρίζοντας στο φινάλε σε 1-1 τον Ερυθρό Αστέρα στη Λεμεσό και περνώντας για πρώτη φορά στη league phase του Champions League!

Η ομάδα του Χουάν Κάρλος Καρθέδο πήρε το εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με συνολικό σκορ 3-2 χάρη στο διπλό στο Βελιγράδι και ετοιμάζεται για μία ιστορική σεζόν.

Το τυχερό γκολ του Ίβανιτς στο 60ό λεπτό έφερε σε δύσκολη θέση την Πάφο, που όμως κατάφερε να αντιδράσει στο 89’, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ, μία τρομερή πρώτη επαφή του Τζάτζα με την μπάλα την έστειλε στο βάθος της αντίπαλης εστίας!

Κάπως έτσι, η Πάφος θα γίνει η τρίτη κυπριακή ομάδα που θα παίξει σε φάση ομίλων/league phase του θεσμού, μετά από Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ.

Την ίδια ώρα, η Στουρμ Γκρατς έπαιρνε νίκη χωρίς αντίκρισμα, 2-1, ενάντια στην Μπόντο/Γκλιμτ, η οποία επίσης θα κάνει ντεμπούτο στη διοργάνωση χάρη στο 5-0 του πρώτου αγώνα.





Το πρόγραμμα των playoffs

Τρίτη (26/08)
Καϊράτ-Σέλτικ 0-0, 3-2 πέν. (0-0)
Στουρμ Γκρατς-Μπόντο/Γκλιμτ 2-1 (2-6)
Πάφος-Ερυθρός Αστέρας 1-1 (3-2)

Τετάρτη (27/08)
19:45 Καραμπάγκ-Φερεντσβάρος (3-1)
22:00 Κλαμπ Μπριζ-Ρέιντζερς (3-1)
22:00 Κοπεγχάγη-Βασιλεία (1-1)
22:00 Μπενφίκα-Φενέρμπαχτσε (0-0)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x