Champions League

Κλείδωσαν και οι τελευταίες θέσεις για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League

Με την ολοκλήρωση και των έξι παιχνιδιών της Τετάρτης, συμπληρώθηκαν οι ομάδες του 2ου προκριματικού γύρου στο Champions League.

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας μέσα σε λίγα λεπτά πέρασε από την κόλαση στον παράδεισο, καθώς στο 104’ της αναμέτρησης βρέθηκε να χάνει 1-0 από την Ντινάμο Μπατούμι χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Νταβιντασβίλι, για τους Γεωργιανούς.

Η ανατροπή του σκηνικού ξεκίνησε στο 115’, όταν ο Μπαρσεγκιάν πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης για τους Σλοβένους, ενώ στο τελευταίο λεπτό της παράτασης ο Bάις ήταν αυτός που έγραψε το τελικό 2-1 και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του.

Αν και δύσκολα η Μπόντο/Γκλιμτ κατάφερε να πάρει την πρόκριση κόντρα στην Κλάκσβικ, με την ομάδα από τα Νησιά Φερόε να επικρατεί με 3-1, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να ανατρέψει το εις βάρος της 3-0 από τον πρώτο αγώνα.

Με αυτόν τον τρόπο, οι Νορβηγοί κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, ενώ έτσι πήραν μια ώθηση στη μάχη με την Ελλάδα για να διατηρηθούν στη 15αδα του UEFA ranking.

Σχετικά εύκολα από την άλλη πλευρά, κατάφερε να πάρει την πρόκριση η Μάριμπορ κόντρα στην λευκορώσικη Σαχτιόρ, καθώς επικράτησε με 2-0. Το σκορ για του Σλοβένους άνοιξε στο 12ο λεπτό ο Μπατούρινα, ενώ στο 56ο λεπτό της αναμέτρησης ο ίδιος ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Αρκετά εύκολα κατάφερε να πάρει την νίκη η Φερνετσβάρος, καθώς η ομάδα του Στάντισλαβ Τσερτσέσοφ επικράτησε με 5-1 της Τόμπολ και πήρε το εισιτήριο για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.


Η Λίνφλιντ κατάφερε να ισοφαρίσει το 1-0 του πρώτου αγώνα με την TNS, στα τελευταία λεπτά του ενενηντάλεπτου, ενώ στο 5ο λεπτό της παράτασης ο Ντεβίν ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 2-0, δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα της Βόρειας Ιρλανδίας.

Τέλος, η αρμένικη Πιούνικ κατάφερε να μείνει ζωντανή δύο φορές στην αναμέτρηση με την Κλούζ, καθώς αρχικά ισοφάρισε σε 1-1 στα τελευταία λεπτά της κανονικής διάρκειας, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης, ενώ ισοφάρισε και πάλι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Στην διαδικασία των πέναλτι η Ρουμάνοι αστόχησαν σε δύο εκτελέσεις και έτσι η Πιούνικ πήρε την πρόκριση με 4-3 στην ψυχοφθόρο διαδικασία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα από την 2η αγωνιστική του 1ου γύρου του Champions League:



Τρίτη 12/7


RFS – Ελσίνκι 1-2 παρ., 4-5 πέναλτι (1-0)

Ζαλγκίρις – Μπαλκάνι 1-0 παρ., 0-0 κ.α. (1-1)

Καραμπάχ – Λεχ Πόζναν 5-1 (0-1)

Λίνκολν – Σκούπι 2-0 (0-3)

Σέριφ Τιρασπόλ – Ζρίνσκι 1-0 (0-0)

Τίρανα – Ντουντελάνς 1-2 (0-1)

Χιμπέρνιανς – Σάμροκ Ρόβερς 0-0 (0-3)

Σουτιέσκα – Λουντογκόρετς 0-1 (0-2)

Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ-Μάλμε 3-3 (2-3)

Τετάρτη 13/7

Κλάκσβικ-Μπόντο/Γκλιμτ 3-1 (0-3)

Ντινάμο Μπατούμι-Σλόβαν Μπρατισλάβας 1-2 (0-0)

Σαχτιόρ-Μάριμπορ 0-2 (0-0)

Φερνετσβάρος-Τόμπολ 5-1 (0-0)

Κλούζ-Πιουνίκ 1-1κ.δ, 2-2 παρ., 3-4 Πεν. (0-0)

Λίνφιλντ-TNS 2-0 (0-1)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x