Champions League

Πέρασαν δύσκολα Λουντογκόρετς και Ντινάμο Ζαγκρεμπ

Στην επόμενη προκριματική φάση του Champions League πέρασαν οι Λουντογκόρετς, Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Πιουνικ, Βικτόρια Πλζεν και Σέριφ.

Στην επόμενη φάση των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ πέρασαν με δυσκολία οι Λουντογκόρετς και Ντινάμο Ζάγκρεμπ σήμερα. Η πρώτη γνώρισε την ήττα 2-1 από τη Σάμροκ στην Ιρλανδία και πήρε το εισιτήριο.

Ένα εισιτήριο που όμως ήρθε στα τελευταία λεπτά του αγώνα της Τρίτης καθώς στο 90ο λεπτό με τον Κάουλι μείωσε σε 2-1 στο σκορ και πέτυχε το τέρμα που χρειαζόταν, βάσει της εξέλιξης που είχε το ματς για να διασφαλίσει την πρόκριση. Στο πρώτο ματς στη Βουλγαρία είχε πάρει τη νίκη με 3-0. Στο σημερινό είχε μείνει με δέκα παίκτες από το 51ο λεπτό, και κινδύνευε με άλλο ένα τέρμα, αν το δεχόταν, να δει το εισιτήριο να παίζεται στην παράταση.

Την ίδια στιγμή η Ντινάμο Ζάγκρεμπ, κατάφερε να τσεκάρει το εισιτήριο, χάρη στο τέρμα που πέτυχε στο 47ο λεπτό και πήρε τη νίκη στο ματς που έγινε στην έδρα της Σκούπι. Στο πρώτο ματς οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες2-2.

Πιο εύκολο έργο είχαν οι Πλζεν, Σέριφ και Πιούνικ. Η Βικτόρια Πλζεν επικράτησε 5-0 της Ελσίνκι, οι Μολδαβοί στο 88ο λεπτό πέτυχαν το γκολ της πρόκρισης απέναντι στην Μάριμπορ. Τέλος η Πιούνικ από την Αρμενία, νίκησε 4-1 την Ντουντελάνζ και ανέτρεψε το εις βάρος της 1-0 του πρώτου ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x