Champions League

Στο Europa League με buzzer beater στο 92' η επτάψυχη Μπενφίκα - Πρώτη και καλύτερη η Σοσιεδάδ!

Θρίλερ στο Ζάλτσμπουργκ! Η Μπενφίκα με τακουνάκι του Καμπράλ στο 92' ήταν προκρίθηκε στο Europa League (1-3) την στιγμή που Ίντερ & Σοσιεδάδ έμειναν στο 0-0 και συνεχίζουν στο Champions League!

Το έκανε και αυτό η απίθανη Μπενφίκα! Η ομάδα του Ρότζερ Σμιντ, παρότι προηγήθηκε μέσα στο Ζάλτσμπουργκ 2-0 από το πρώτο ημίχρονο, δέχθηκε στο 57' γκολ αποκλεισμού από τον Σούσιτς, όμως το επικό τακουνάκι στο 92' του Καμπράλ της έδωσε το δικαίωμα να συνεχίσει στο Europa League και να πετάξει εκτός ευρωπαϊκής συνέχειας τους «ταύρους»!

Την ίδια στιγμή στο Μιλάνο, η Ρεάλ Σοσιεδάδ έμεινε «όρθια» απέναντι στην Ίντερ και μετά το 0-0 κατέκτησε την κορυφή του 4ου ομίλου, αφήνοντας στη 2η θέση τους «νερατζούρι»!

Ίντερ-Ρεάλ Σοσιεδάδ


Στο «Τζουσέπε Μεάτσα» η Ρεάλ Σοσιεδάδ κυνηγούσε δυο αποτελέσματα θέλοντας να προκριθεί ως πρώτη από τον 4ο όμιλο. Οι Βάσκοι λίγο έλειψε ωστόσο να βρεθούν στο 39' πίσω στο σκορ όταν ο Τσαλχάνογλου απείλησε πατώντας στην περιοχή αλλά ο Λε Νορμάν με σωτήριο τάκλιν τον πρόλαβε και του έκλεισε τον δρόμο.

Οι «νερατζούρι» στο δεύτερο ημίχρονο ενέτειναν την πίεση τους και κυνήγησαν το γκολ που θα τους έδινε την πρωτιά όμως στο 75' το «Μεάτσα» πάγωσε προσωρινά, όταν ο Κούμπο βρέθηκε στο έδαφος εντός περιοχής με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι το οποίο πήρε εν τέλει πίσω μετά και τη βοήθεια του VAR.

H μεγάλη ευκαιρία για την Ίντερ χάθηκε στην εκπνοή της αναμέτρησης με τον Λαουτάρο Μαρτίνες να σουτάρει και την μπάλα να περνά άουτ για το τελικό 0-0.


Ζάλτσμπουργκ-Μπενφίκα 1-3


Κανονικό θρίλερ στην Αυστρία με την Μπενφίκα να επιβιώνει και να προκρίνεται στα νοκ άουτ του Europa League! Oι «αετοί» μπήκαν δυναμικά στο ματς και στο 32' πήραν το προβάδισμα με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Άνχελ Ντι Μαρία, ενώ στο 45'+1' ο Ράφα Σίλβα έβαλε γερά θεμέλια πρόκρισης για την Μπενφίκα!

Στο δεύτερο μέρος η Ζάλτσμπουργκ επιχείρησε να διατηρήσει το σκορ και να αναζητήσει ένα γκολ στην αντεπίθεση κάτι το οποίο κατάφερε στο 57' όταν από ασίστ του Γκλουχ ο Σούσιτς σκόραρε για το 2-1!

Το ματς είχε πάρει «φωτιά» και στο 77' οι γηπεδούχοι πέτυχαν ένα γκολ το οποίο δεν μέτρησε ως οφσάιντ! Δευτερόλεπτα αργότερα η Μπενφίκα έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία για το «χρυσό» γκολ με τον Σλάγκερ να σταματά σε τετ-α-τερ τον Ράφα Σίλβα.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι οι «ταύροι» θα είναι εκείνοι που θα πάρουν την πρόκριση, συνέβη το καταπληκτικό! Ο Άουρσνες πήρε την μπάλα από τα δεξιά, γύρισε παράλληλα και ο Καμπράλ με απίθανο τακουνάκι την έσπρωξε στα δίχτυα για το τελικό 3-1 βάζοντας σφραγίδα στο διαβατήριο με το οποίο οι «αετοί» θα συνεχίσουν στην Ευρώπη!



Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου:
Ίντερ-Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-0

Ζάλτσμπουργκ-Μπενφίκα 1-3
(57' Σούσιτς - 32' Ντι Μαρία, 45'+1' Σίλβα, 90'+2' Καμπράλ)

Η βαθμολογία του 4oυ ομίλου:

Champions League: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία του 4ου ομίλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x