Champions League

Τα αρνητικά ρεκόρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην ήττα από την Κοπεγχάγη

Από βραδιά όνειρο, το χθεσινό παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Δανία, κατέληξε σε εφιάλτη, με μία σειρά από αρνητικά ρεκόρ στο «Πάρκεν».

Μετά από ένα παιχνίδι που θα θυμόμαστε για πάρα πολύ καιρό, η Κοπεγχάγη επικράτησε της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με 4-3 μέσα στη Δανία και την προσπέρασε στη βαθμολογία.

Εκτός από το αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, υπάρχουν και διάφορα στατιστικά που προέκυψαν κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα στο Στάδιο Πάρκεν.

Το πρώτο από αυτά αφορά τον Μάρκους Ράσφορντ, ο οποίος αποβλήθηκε για δεύτερη φορά στην καριέρα του, σε 374 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τους «κόκκινους διαβόλους», και η προηγούμενη ήταν τον Σεπτέμβριο του 2018, σε ένα παιχνίδι με την Μπέρνλι.

Η αγγλική ομάδα είναι η πρώτη που σκοράρει δύο τέρματα, έχει αποβολή και δέχεται πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο ενός αγώνα Champions League, μετά από την αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι τον Νοέμβριο του 2014. Η Γιουνάιτεντ, παράλληλα, είναι η πρώτη ομάδα, από τη σεζόν 2003/04, που έχει κάνει πέναλτι σε καθένα από τα τέσσερα παιχνίδια από την αρχή των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Εντωμεταξύ, ο Ρούνι Μπαρντατζί έγινε ο νεότερος παίκτης, σε ηλικία 17 ετών και 358 ημερών, που σκοράρει εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο UEFA Champions League.

Η αγγλική ομάδα έχει χάσει τα 9 από τα 17 παιχνίδια που έχει δώσει από το ξεκίνημα της σεζόν για όλες τις διοργανώσεις. Τελευταία φορά που είχε συμβεί κάτι ανάλογο, ήταν τη σεζόν 1973/74, και τότε είχε υποβιβαστεί στη δεύτερη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου!

Τέλος η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε παιχνίδι στο Champions League, στο οποίο προηγήθηκε με δύο γκολ διαφορά για πρώτη φορά, ενώ κάτι αντίστοιχ είχε συμβεί τον Σεπτέμβριο του 2014, όταν είχε ηττηθεί με 5-3 από τη Λέστερ.

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις στο Twitter, για το παιχνίδι Κοπεγχάγη-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ











Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x